reklama

Zaczynamy staranka :)

katy znieczulenie zewnatrz oponowe naturalny jest bez zadnej ingerencji zadych srodkow rozkurczowych przyspieszania czy pomocy przy wyjsciu bo wtedy jest porod drogami rodnymi mi sie marzy porod w wodzie

reklama
Aaa no moja bratowa tez to miala a ja musialam pilnowac zeby sie nie ruszyla :tak:
Porod w wodzie??? Super sprawa tutaj jesli bym chciala kiedys moge bez problemu miec tylko trzeba zglosic w czasie ciazy i mozna miec go nawet w domu...jesli ciaza przebiega prawidlowo....to przyjezdza polozna i rodzisz w domowym basenie
A ty nie mozesz go miec????

A ja przez te moja sennosc jak sie pieprzalam w kolano w lazience to az mi oczy sie tak zrobily :szok::szok::szok:

Zagubiona ja 3 syna urodzilam przez cesarke i 100 razy wole naturalny porod ,balam sie ze malego bede musiala urodzic przez cc bo z reguly tak jest ale na szczescie udalo sie normalnie rodzic. Caly porod od 1 skurczy trwal 4 godz a z tego 2 siedzialam pod prysznicem i uwazam ze to doskonala forma na rozladowanie bolu poprostu w czasie skurczu polewalam dol brzucha prysznicem . No teraz tez licze na ekspres :-):-):-)

Katy mnie zwykly wiesiolek wydluzyl cykl wiec mysle ze to mozliwe zreszta czytalam ze jednym dziewczyna skraca cykl drugim wydluza.

A ja to bym spala i pila :-p:-p:-p wode oczywiscie:-D

Katy wiesz co to zalezy czy wszystko ok z ciaza jak z aniolkiem pytalam gina to mowil ze musiala bym do berlina jechac bo w zach-pom nie robia w poblizu mnie w wodzie teraz bede sie pytac jeszcze raz bo w szpitalu w ktorym chce rodzic sale z wanna zrobili hehe

losiczko ja wolala bym i 30 h rodzic ale naturalnie bo malucha dostaniesz odrazu i bol idzie sobie papa( tak slyszalam) a cc pokaza ci i tyle dostaniesz dzidzie jak znieczulenie minie no i przy naturalnym porod rodzinny a przy cc nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja siostra chciała rodzić w wodzie ale jej nie pozwolili bo pielęgniarki się boją... Moja siostra rodziła w UK w wodzie i nie było żadnego problemu. Oglądałam właśnie Porodówkę z UK i przy cc był mąż dziewczyny... Polska to jednak zacofany kraj. Dlatego ja wybieram się do prywatnej kliniki, a nie do szpitala.

A ja przez te moja sennosc jak sie pieprzalam w kolano w lazience to az mi oczy sie tak zrobily :szok::szok::szok:

Zagubiona ja 3 syna urodzilam przez cesarke i 100 razy wole naturalny porod ,balam sie ze malego bede musiala urodzic przez cc bo z reguly tak jest ale na szczescie udalo sie normalnie rodzic. Caly porod od 1 skurczy trwal 4 godz a z tego 2 siedzialam pod prysznicem i uwazam ze to doskonala forma na rozladowanie bolu poprostu w czasie skurczu polewalam dol brzucha prysznicem . No teraz tez licze na ekspres :-):-):-)

Katy mnie zwykly wiesiolek wydluzyl cykl wiec mysle ze to mozliwe zreszta czytalam ze jednym dziewczyna skraca cykl drugim wydluza.

A ja to bym spala i pila :-p:-p:-p wode oczywiscie:-D

No i co ja mam biedna sierotka teraz zrobic, lutka w pogotowiu czeka a ja nie mam bladego pojecia czy mialam ta owu czy nie :eek::eek::eek:

ja z tego co czytalam to ten szpital w ktorym chce rodzic jest w czolowce najlepszych w polsce i po za tym znam go i wiem jaki personel jest wiec wiem ze w razie wu poradza sobie hehe

katy mi sie wydaje ze byla ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagubiona, będzie wszystko dobrze kochana, zobaczysz:happy2: Urodzisz śliczne maleństwo.
Też pewnie zdecydowałabym się rodzić w szpitalu w moim mieście ale nie mają w ofercie zzo. Wkurza mnie gadanie, że bez znieczulenia też da się urodzić. Pewnie że się da, ale to, że jestem kobietą nie oznacza że muszę cierpieć jak zwierzę. Jeśli jest możliwość złagodzenia tego bólu, to mam zamiar z niej skorzystać.
Ostatnio mam jakoś nerwa na wszystko. Może to przez hormony:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry