reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej dziewczynki:)
rodzinka już pojechała, mąż zmolestowany, dupka w górze i czytam:-)

katy mój m sam sobie na bb wszedł i z mojego suwaczka enpr podgląda i czyta!!!
Raz jak mi coś powiedział co tam napisałam a nie wiedziałam jeszcze, że czyta to myślałam, że jakiś jasnowidz z niego:szok: dopóki się nie przyznał…

agnes gratulację!!!! daj znać jak test

lorelain, krak piękne kreseczki

zagubiona zazdroszczę pięknego brzuszka.

suonko
super suwaczek!!!

a ja taki deserek zrobiłam. Głównie dla gości ale trochę zjadłam. W końcu w tygodniu tak ładnie się trzymałam:tak:

Załączniki

• DSC02406.jpg
    DSC02406.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC02407.jpg
    DSC02407.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 42
jane co to za pyszności ... Ależ bym zjadła :-)

Dziewczynki mam nadzieję,że macie racje i rzeczywiście coś jest na rzeczy:-) Zobaczymy za kilka dni... No chyba,że jutro tempka pójdzie w dól, to wcześniej będzie jasne co i jak...
A mnie jakaś choroba rozkłada:-( Nos mam zatkany, głowa boli, a nie chcę niczego brać na wszelki wypadek :-( buuu...

ojojojoj przejadłam się i mi niedobrze .... :-(

Ostatnia edycja:
Myślałam, że wiśnie. Jadłam podobne ciacho z wiśniami właśnie i było pyszne:happy2: Uwielbiam murzynka i bitą śmietanę. A do tego wisienki własnej roboty. Pycha:happy2:
Zobacz załącznik 431159
A jutro idę do teściowej na ruskie:happy2:

Jane, widzę że to twoje trochę inne, ale za to prościutkie!! Jaki krem czekoladowy używasz? Coś jak nutella czy to nie o to chodzi??

Ostatnia edycja:
Katy mysle ze trzeba czekać no ale być moze była owu, bo ból jajnika był no i 1 dzien śluzu także spoko bo serducha były :)

Jane ale pyszności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to mój brzunio :) jeszcze inne wstawie na grupie zdjęcie :)

brzuch 14 tydziennn.jpg

a to jest taki deser na zimno. Tak go uwielbiam, że specjalnie mrożę sobie maliny żeby móc w zimie robić:-D
mój m też to uwielbia, właśnie zjadł ostatni kawałek:sorry2:

ale roszpunka wiesz, że z wiśniami to też może być naprawdę dobre. A mój m uwielbia wiśnie więc może kiedyś mu niespodziankę zrobię:)

rozia ja trzymam kciuki za twoją temp. żeby szła do góry a nie spadała!!!!!

ilonka super brzuszek i jakie fajowe zdjęcie z Jasiem:)))

roszpunka ja daję taki krem orzechowo - czekoladowy scobby doo;)) już mam sprawdzone, bo z nutellą jakoś mi nie podchodzi. Lepsze jest z tym scobby:)

Ostatnia edycja:
reklama
~Ilonko przepiekny brzusio :-):-):-) a synus trzymajacy cie za brzuszek przeslodki widok :-):-):-) dziewczyny miesiac nie jadlam slodkiego :-p a tu czekolada za mna chodzi :-p tyle ze boje sie zaparc :-(i sobie podaruje .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry