reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonka - kiedy u ciebie było widac już brzuszek i czułaś że jest ciążowy ? ... bo ja bym dąła przysiądz że już mi się trochę zrobił bo ja normlanei płaska jak decha jestem a teraz go widac ale co jest najważniejsze jak naciskam palcem to czuje opór i automatycznie nacisk na krocze hmmm :sorry2: ... chyba zrobie zdjęcie i wrzucę to same ocenicie

roszpunka/Ilonka - śliczne ciążowe brzusia... już bardzo ładnei widać :tak::-)

edit:

IMG_0227.jpgIMG_0239.jpgIMG_0260.jpg

Załączniki

• IMG_0247.jpg
    IMG_0247.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
dziewczyny sliczne brzusia

Ilona a moze tam 2 marysie siedza hehe taki duzy twoj brzusio hih ale by bylo ;p

ale smakolyki wstawiltscie gdyby nie to ze przed chwila wpakowalam w siebie pizze domowej roboty to slina by pociekla hehe

Hej wlasnie odprawilam gosci i mam czas na bb :-)

Ilonka no brzunio slodki ale Roszpunko ty sie nie martw bo podobno jak sie jest kolejny raz w ciazy to widac szybciej u ciebie jeszcze miesnie mocne i brzunio idzie sobie wolniej...Ilonka i Lori juz rodzily wiec brzuszki szybciej rosna....popatrz na Lori...juz widac :tak::-)

Jane moj tez ma ochote poczytac ale jak wychodze to wylaczam ........bo by czytal ciekawski jest:cool2:.....czasami zerka jak pisze ale wtedy go pytam czy ciekawi go okres albo objawy....i sie wycofuje :-D

moj tez nosa pakuje hehe ciekawosc ich zżera, tyle ze mojego tylko jak ja siedze bo normalnie moge zostawic strone otwarta i wyjsc i nie przeczyta

Wiem, wiem Katy kochanie:happy2: Jeszcze będę narzekała w lipcowe upały że nie mam siły się ruszać przez niego;-)
Lorelain, ja dżinsy założyłam ostatnio chyba w 8 tc bo mi brzucho na dole wylazł tak jak tobie:happy2: U ciebie prędzej bo to druga dzidzia:happy2: Ilonka też miała widoczny na tym zdjęciu z 7 czy 8 tygodnia.
Ale fajnie, coraz więcej brzuchatek tutaj:happy2:

Ostatnia edycja:
roszpunka - ja pamiętam że w pierwszej ciąży było cos widać w 9 tc ale to tak że ja się wptrywałam i doszukiwałam... taki jak mam teraz to mialam mniejwięcejw 4 miesiącu z Matim ...a wywaliło mnie w 5 to wygladalam jak w 7 , w 8 to wygladalam jak bym byla w ciazy 2 lata a do 9 nie dotarłam

to co czuje teraz cały czas od rana do wieczora to ja z Matim na 100% tak nie miałam ... czuje dziwny "ból" i nieustanny lekki nacisk na krocze ... ewidentnie mi sie tam wszystko rozciąga ... mdłości mam lekkie, ale za to omdlenia, dzisiaj tylko jedno ... ciekawe jak to będzie w pracy :sorry2:

oj ale wam fajnie z tymi brzuszkami:) już się nie musicie przejmować, że wam wystają:)

a mój m sam sobie na forum włazi i czyta:szok: i enpr podgląda bo ja jak w pracy jestem to czasami coś tam naskrobię a on chce być na bieżąco:tak: ale w sumie się nie przejmuje, bo przecież i tak mogę mu powiedzieć co pisze.

jakoś źle się dziś czuje, głowa mnie boli i niedobrze mi:blink:

wczoraj rozmawialiśmy o imionach dla dzieci no i córcie mamy już od dawna ustaloną (Ola) ale synka jeszcze nie i jakoś tak padło imię Adam i jakoś dostałam takiego dziwnego uczucia/przeczucia sama nie wie jak to nazwać. Tak mi się cieplutko na myśl o małym Adasiu zrobiło:tak: wiem owulka. tuż tuż a ja świruję!!

reklama
Lorelain, mnie wieczorami łapały mocne skurcze w brzuchu. I 2 razy w nocy, ale to takie, że myślałam, że już po wszystkim. Może pomyśl o L4, po co się przemęczać i ryzykować? Ja dalej się zastanawiam czy wracać po feriach na miesiąc czy nie....
Każda ciąża jest podobno inna i brzucho też inaczej rośnie. To u ciebie z Matim to jak słoniowa ciąża hihi:-D Ciesz się kochana z brzucholka, uroczy jest:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry