Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wstawać śpiochy 
Dzień dobry!
Po pierwsze jestem w trakcie nadrabiania zaleglości, ale znalazlam temat dla siebie i musze wtrącić się w burzliwą dyskusję zanim dobrnę z nadrabianiem do końca.
Marta- pierwsze pytanie dostajecie nowe umowy czy tylko aneks o zmianie właściciela i nazwy firmy? Jeżeli nowa umowa to: stara jest nadal ważna, bo nie masz jeszcze wypowiedzenia, a nowa powinna przejść płynnie.
Jeśli jest to umowa na czas określony (a podejrzewam, że tak będzie jak z poprzednią czyli do 2015 roku) to pracodawca nie może Cię zwolnić, a ma obowiązek przedlużyć umowę do dnia porodu gdyby miała wygasnąć przed urodzeniem dziecka, ale to nie jest Twój przypadek, więc po prostu nie może Cię zwolnić.
Dzoana- ja kodeks pracy nosze w torebce- takie zboczenie
Joweg- nie ma przepisu, który nakazuje kobiecie niezwłocznie informować pracodawcę o ciąży. To jest jej prawo, przywilej i obowiązek i ona może z tego skorzystać. Prawo chroni ciężarne. W interesie kobiety jest wczesne informowanie jeśli pracuje w warunkach szkodliwych z których należy jaa niezwłocznie ewakuować itp. Ponadto test jeszcze nie musi być wiarygodny i czekać należy do poywierdzenia przez lekarza. Nie mogę się z Tobą zgodzić, że to nie fair wobec pracodawcy. Gdyby pracodawcy byli fair to nie byłoby przepisów chroniących kobiety w ciąży, bo nie byłoby takiej potrzeby.
Nadrabiam dalej.

nawet jak mnie mecza nudnosci
chodze wczesnie spac a potem budze sie o 2 nad ranem i co robie????? Ogladam zdjecie mojego okruszka :-) wariatka ze mnie no nie????