reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zdjęcie0865.jpgbaaardzo nie regularne,owulke mam w miare normalnie a fl czasem jest bardzo dluga dlatego dostalam luteine.wkleilam zdjecie ale tel robione i nie wiem czy cokolwiek widac,na dwoch tesciorach takie same sa

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze no to nie wiem moze powtorz test za 2 dni i jezeli nadal cos bedzie to bete zrob i bedzie wiadomo bo chyba troche wczesnie

rozia dasz rade

no ja też coś widzę, ale żeby tak wcześnie? No to zrób jak zZagubiona mówi i wtedy będzie jasne... Ależ nikt się nie śmieje... Po to tu jesteśmy,żeby sobie pomagać i doprecyzowywać wszystko :-) A po drugie, nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi, także nie stresuj się :)

ehh mam za swoje obzarlam sie czipsami i teraz zle sie czuje ehh jest mi ciezko nie dobrze i jeszcze na dodatek wyrzuty sumienia mnie dopadly wezcie nakopcie mi do dupy bo jak powiedzialam mezowi by to zrobil to stwierdzil ze "przeciez smakowaly ci ":baffled::angry: jestem zla na siebie buuuu

no wlasnie za wczesnie zdecydowanie....chyba ze jakos wczesniej ta owulka byla no ale malo prawdopodobne..Moze jakies testy rypniete,dla napalonych na bobasa mamusiek hihihi..ach...dzieki dziewczynki:))tesciorka powturze za kilka dni i wszytsko bedzie jasne:)

zZagubiona ja Ci nie pomogę, bo zrobiłam dokładnie to samo,a na dodatek zagryzłam czekoladowym wafelkiem na koniec :zawstydzona/y:

idę spać, ajeśli do tej pory nie doszło do zapłoenienia u mnie, to dziś na pewno nie dojdzie, bo mnie mój M wkurzył i nie mam ochoty walke z węgorzem.

Ostatnia edycja:
zZAGUBIONA jak tylko masz chęci i smak to jedz:-)ja z chęcią bym coś teraz zjadła ale przy mojej diecie mam zaznaczone że musze jeść minimum 2godz przed spaniem:eek::baffled: A gdzie sie podziewają SILENE,ROSZPUNKA i ANIA po imprezie?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki kurcze ale dzisiaj produkcja byla:szok:....ufff.....przelecialam troszke po lebkach :sorry:ale juz zapomnialam co i komu chcialam napisac...
o...... pamietam ze Agnes ma jutro wizyte i zycze ci kochana abys wyszla z bananem:-) na buzi jak Losiczka :-D
Zzagubiona sliczna bluzeczka :tak:
Asiczka no troche to dziwne ale czas pokaze co tam sie dzieje :-)

Do góry