• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Wiecie że przed badaniem lekarz dał mi jakąś tabletke którą mam zażyć godzine przed badaniem nie wiem na co ona ma mieć wpływktóraś z was robiła ten poziom prolaktyny?jeśli tak to czy też zażywałyście jakieś tabsy wcześniej?wyczytałam dziś że zbyt duży poziom prolaktyny jest powodem że kobieta nie może zajść w ciąże :eek:

Rozia-ja tez nie zapytałam dopytam sie we wtorek szkoda nerwów na iditów którzy takie rzeczy wymyślają:angry:naprawde Ania-ja jestem przedtem jak byłam to też żywej duszy,przesilenie chyba:eek:

Hej dziewczynki pomalutku sie tydzien konczy wiec usmiech zaczyna goscic na twarzy:-)
U mnie chyba dzisiaj owu:eek::szok::eek:...tak sobie mysle bo bialko jajka jak nigdy:szok: zobaczymy :tak:
A widze ze chorubsko Ilonce nie odpuszcza, moze faktycznie to alergia
Marta dobrze ze wyprostowalas troche sprawe z szefowa
Ania ale mamy dzisiaj piekna pogode.........zarzywalas dzisiaj kapieli slonecznych???
Rozia na @ to przeciez jeszcze za wczesnie
Ja to nawet teraz takich rzeczy nie czytam bo mnie szlag trafia:wściekła/y: ....tylko wprowadzenie przeczytalam i mysle ze pasowaloby tym naukowcom porzadnie do dupy nakopac:angry:
Ja wlasnie obmylam cialo :-)i sobie siedze przed tv a przed chwila bylam odwiedzic siostrzyczke

Cześć Katy:-)

No za wcześnie na @, ale wiesz jak jest... W ogóle dziś mam jakiś kijowy dzień :-( Jeszcze się okazało,że jutro czeka mnie ciężka rozmowa z Regionalną ... No cóż...

Rozia no mam nadzieje ze to tylko pozytywny zwiastun ten spadek....:tak:
A na rozmowie dasz sobie rade....tylko sie nie denerwuj;-)
Ania nie tylko ciebie chyba owu w balona zrobila :tak:

reklama
Oj Katy nie wiem normalnie co się porobiło na szczęście serduszka wczoraj były i zaraz Piotrusia do wyrka zaciągnę co by poprawić :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry