• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

No cóż, faceci tak mają, że czasami wyprowadzają z równowagi:confused2:
U mnie na szczęście nawet jak jesteśmy na siebie bardzo wkurzeni, to kontrolujemy słowa i nie mówimy sobie nic czego nie myślimy... Ale i tak czasami słowa bolą :-(

reklama
Witam kochane :)
wpadam na chwilkę sie tylko pokazać , ledwo żyję, na oczy nie widzę jak mi łzawia oczy, tak naprawde to ja sama juz nie wiem czy to choróbko czy alergia, od małego własnie w lutym/marcu rok w rok lało mi sie z oczu i nosa ale od kilku lat juz tak nie miałam, i nie wiem czy to to czy choróbko :szok: ale czuję sie tak cholernie słobo, żle ze leżę ciągle z Jasiem bo tez chory, nawet do sklepu sie boje isc bo boje sie ze zasłabnę :-( no nie ważne, , pozdrawiam Was kochane !!!!!!!

aha macie wszystkie perełki pozdrowienia od naszego murzynka -------> Malami pisała ze bawią sie świetnie, sa jak murzynki i wszystkie Was całuję :-D

Ania dzięki, że pytasz na razie dobrze, rano od dwóch dni mnie trochę muli ale jest ok. Siedzę sobie i przeglądam rzeczy dla dzieci na allegro, wiem że jeszcze za wcześnie na to żeby kupować ale popatrzeć można :sorry:
a co u Ciebie?
Dzisiaj moja siostra obchodzi 37 urodziny i jak jej skladam życzenia to zawsze mnie wyzywa, że mowie ile kończy

Wiolka bo taka pogoda jest dziadowska i dla tego, kurcze mogłaby być już wiosna, fakt ciepło jest ale niech słoneczko wyjdzie, człowiek od razu robi się pogodniejszy ;-)

reklama
Marta-dokładnie jak jest ładna pogoda to człowiek z chęcia z domu wychodzi i wszystko chce się robić a jak tak jest to nic tylko kocyk i dobra książka:-Dmówisz że mdłości cie nawiedzaja?dzidzia rośnie lecą ci tygodnie zaraz będzie 8 niedługo już brzusio będzie większy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry