• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia, facet.... po prostu facet...., oni chyba czasem tak maja. A rozdrażniona to swoją drogą. Powiedz mu żeby zamilkł, włączył relaksacyjną muzykę, zapalił świeczuchy i wymasował Ci plecki :) ooo jak mi się takiego wieczora zachciało... muszę mojego księciunia zmobilizować :)

reklama
Marta, ja na twoim miejscu bym odebrała. Ludzie z którymi pracujesz są tacy a nie inni, więc trzeba pokazać, że można się zachowywać na poziomie. Poza tym możesz wyjaśnić ile nie będzie cię w pracy. A jeśli powiedziała by ci coś niemiłego to masz ode mnie błogosławieństwo na powiedzenie co o nich myślisz:tak:
Poczujesz kopniaczki szybciej niż myślisz. Wydaje mi się, że ja dopiero co byłam oglądać serduszko, a to już praktycznie połowa:happy:

Kobiety jestem po wizycie super mój gin jak go zapytałam czy w tym cyklu coś z tego będzie to powiedział że napewno coś z tego będzie we wtorek ide zrobić rano prolaktyne tylko nie wiem co to jest i po co to się robi?:eek:podniósł mnie na duchu nie mam czym ale po prostu sie ciesze jego zapewnienie mi wystarczy odrazu humor się poprawia:-)

Hej:)

Marta ja też odebrałabym:tak:

Rozia, Dominiśka trzymamkciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-D

Mnie mój wczoraj denerwował,zupełnie bez powodu i poszłam spać:wściekła/y:

Kurka dziewczyny ja już chyba po owu, jak możecie to zerknijcie, chociaż brakuje jeszcze jednej temp,zobaczę jutro:baffled:

Roszpunko gratuluję !!!!:-) super uczucie:-D:-D

Wiolka to czekamy na efekt:-) dobrze że humor się poprawił.:tak:

Zagubiona cudne są te buciki:-)

Ostatnia edycja:
KURCZE odebrałam telefon.... uf i w zasadzie dobrze mi poradziłyście :tak: powiedziała tak:
,, dzwonie do pani ww takiej sprawie, wiem że jest pani w ciąży i czy zamierza pani wrócić do pracy ( ja jej powiedziałam że nie bo źle się czuje- nie musi wiedzieć jak jest) bo chciałabym ztrudnic kogoś na pani miejsce, nie mam prawa pani zwolnic bo jest pani w ciąży po miesiącu wypłatę pani otrzyma od zus, ale zawiodłam się bo to Pani powinna zadzwonić i mnie poinformować ze nie zamierza pani wracać"
a i jeszcze powiedziała ze jak bedę chciała wrócic a będzie wolne miejsce to nie ma problemu.
i to tyle koniec rozmowy

Wiolka gratulacje z udanej wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
Roza w zasadzie to tak, ale mam 7 dni na dostarczenie zwolnienia a to że miałam zadzwonić to jest ich wymysł tylko bo tam jest obóz pracy z wszystkiego trzeba się tłumaczyć i o cokolwiek prosić. A najśmieszniejsze jest to że kierowniczka jest w moim wieku a każdy się jej tak boi, wprowadza taką atmosferę że szok, ma kamienną twarz i nigdy sie nie uśmiecha
Domiska święta racja... teraz luz bluz :tak:

Brałyście ten prenatal komplex? bo ja go dziś kupiłam sobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry