• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej

Dzoana dziekuje, z mala lepiej zdecydowanie rzadziej temperatura podchodzi do 40 uff i dzieki temu mama ma mniej stresow. A u mnie sie nie pogorszylo zaraz lece zrobic kanapki z czosnkiem, no i wkoncu zabrac sie za ten syrop z cebuli

Wlasnie kiedy wraca Malami, pewnie wroci wypoczeta, opalona ciekawe czy z lokatorem w brzuszku......

Hej Dziewczyny ja byłam u koleżanki na pogaduchach teraz za wszystkie czasy się nagadam :-D
dałam zwolnienie wczoraj koleżance no i w zasadzie te osoby, które mnie lubią bardzo mi gratulowały i mówiły, że bardzo dobrze zrobiłam że z tego syfu odeszłam, a te dupolizy to udawały jakby się nic nie stało i o niczym nie wiedziały. I generalnie mam to w nosie wczoraj jeszcze chyba dzwoniła do mnie kierowniczka ale nie odebrałam, nie chce z nimi gadać :crazy:
byłam też w aptece i kupiłam sobie prenatal komplex ale drogie to... za 30 tabletek zapłaciłam 35zł masakra :szok:
Wiolka a jak po wizycie????

Witam dziewczynki:-)

Ja do tej pory nie stresowałam się, ale dziś spadła mi trochę tempka i już zaczynam świrować i to do tego stopnia,że mnie żołądek zaczyna boleć:-( Domiska chyba zaczynam iść w Twoje ślady:-( A taka dumna z siebie byłam,że nie świruję :-( Na szczęście dziś mam wolne w pracy i zaplanowałam duuużo rzeczy, to nie będę miała czasu myśleć.

Wiola daj znać jak tam po wizycie:)
Marta no i w końcu masz święty spokój :-)

Malami chyba jakoś w weekend wraca, tak mi się wydaje :-)

Rozia, a kiedy przewidywany koniec cyklu? Bo jak patrzyłąm na Twój wykres poprzedni to fl 13-15 dni miałaś. Spokojnie jeszcze zdąży się odbić, u mnie jak na huśtawce raz góra raz dół, tak bym chciała, żeby jutro nie spadła... Ale na to nie mamy już w tej chwili wpływu...W sumie jutro u mnie chwila prawdy jak nie runie w dół to będę miała jeszcze nadzieję, jak runie to idę do fryzjera podciąć włosy i może grzyweczkę sobie walnę :) i może sukienunię jakąś , coś wymyśle :)

domiska moja fl trwa 14 dni. W poprzednim cyklu tez tyle trwała, bo owu miałam dzień później niż tempka wskazuje. Teraz powinnam dostać 7.03. Pożyjemy, zobaczymy... Trzymam kciuki za Twoją tempke:&&&&&

Witajcie dziewczynki.
Zagubiona, przesłodkie te buciki i sukienusia! :tak:Ach, żebym ja mogła kiedyś takie kupować...

Muszę się wam pochwalić, że wczoraj nareszcie poczułam kopniaczki od Maluszka:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Coś tu dzisiaj baaaardzo cicho...

Ostatnia edycja:
Roszpunka moje gratulacje też bym chciała je czuć ale to dopiero początek.
A powiedzcie mi jak będzie dzwoniła moja kierowniczka to muszę odebrać? nie chce z nimi rozmawiać i tak tam nie wrócę

reklama
Ależ mnie dziś mój szanowny M wyprowadza z równowagi:wściekła/y: Nie wiem, czy to ja przewrażliwiona jestem, czy On postanowił dziś działać mi na nerwy dla rozrywki :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry