• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Axari i Losiczka-strasznie wam współczuje bidulki się namęczycie niestety mdłości odbierają czas cieszenia się ciążą a jak się dużo wymiotuje to nie jest dobrze bo organizm jest zpustoszony i mama wymęczona wiem że wtedy można dostać jakieś leki przeciwwymiotne moja koleżanka jak takie od gina wzięłą to się jej odrazu wszystko uspokoiło i normalnie mogła funkcjonować

reklama
Zzagubiona śliczne te małe ciuszki są po prostu cudne :-D i te butki z kokardką rewelacja
moje dwie koleżanki to tak wymiotowały że obie w szpitalu wylądowały bo się odwodniły

Ostatnia edycja:
Zagubiona śliczne ciuszki:-D Ileż bym dała, żeby takie kupować:tak:
I gdzie się wszystkie podziewają?? A oglądają Ronaldo, i liczą, że na koniec będą się wymieniać koszulkami!!!! Ja też:-)

Marta-można zwymiotować ale kilka do kilkunastu razy dziennie to już jest nia zadobrze tymbardziej jak sie nie da rady pić to już wogóle mam nadzieje że u ciebie zostanie na etapie zgagi:tak:i fasolinka bedzie dla mamy wyrozumiała:-) ja też walcze z jakimś cholernym przeziebieniem a faszerować sie lekami odradził mi lekarz rodzinny zresztą dobry znajomy rodziny bo gdybym zaszła w ciąże to lepiej specyfików nie jeść

Ja tam Ronaldo nie ogladam wole sie nie denerwowac....a wynik i tak poznam :-p

Bylam w Pl sklepie zamowic Lutke i Castagnusa i Acard tez sobie kupilam :-)
A teraz robie jedzonko na jutro do pracy i zaraz lece sie troszke poplawic w wannie bo mnie tak jakos naszlo :laugh2:
Do wanny kupilam lekturke "Zdrowie" uwielbiam ta gazete :tak:

Katy a gdzie ty zamowilas lutke??,ja cata.juz mam,dzisiaj dostalam..i pyt.,ale chyba znowu nikt nie widzial..:-D,bo nie wiem,czy brac go od 1dc,czy mozna zaczac w kazdej chwili..??
sorki,ze ja tak w biegu..ale konczymy z cora nasz projekt..az nam mozgi paruja ..:-D

Madlen Castagnusa bierze sie przez caly cykl, mozesz od 1dc zaczac...ja tak zrobilam. Co do Lutki to zamawiam u nas w Pl sklepie ale nie w kazdym mozna wiec zamowilam tez AniBuchowicz...jak by co to pisz......moge domowic i ma byc po niedzieli :tak:
Dzoana przepraszam ale teraz sobie przypomnialam ze pytalas o wiesiolka:sorry: ja biore wlasnie 3x2 i tak tez mam napisane na ulotce...bo sprawdzilam......moze ty masz napisana dawke normalna czyli taka nie kierowana do poprawy sluzu tylko do poprawy stanu wlosow cery bo ja tez zauwazylam poprawe u siebie
a ty pisalas ze masz Oeparol???? Tam pisze 1-2 tabl 3 razy dziennie :tak:

hej dziewczyny, ja z góry przepraszam, że będę o sobie, ale jestem w szczytowej fazie maniakalnej, mam 3 dni do @ i chyba stan przed zawałowy... już dziś 3 razy byłam w toalecie sprawdzać czy coś się nie dzieje...I wpadam w skrajne nastroje od euforii, że może się udało, bo temp w sumie wysoko, i faza lut. wydłużona w porównaniu do poprzednich miesięcy, do załamania, ze znów się rozczaruję, i że pewnie temp jutro poleci na łeb na szyję.... Dobrze, że Wam mogę się wyżalić...
To wszystko przez fazę, w której się znalazłaś, mam nadzieję, że tempka będzie w górze, a na końcu cyklu II:-)

Ja sie witam z corka troche lepiej goraczka byla tylko o 5 rano, szybko zbilismy i poki co cisza, uff

Jedyny minus ze i mnie rozklada przeziebienie, dziewczyny jak myslicie isc do lekarza? poki co ide zrobic kanapki z czosnkiem, herbatke i syrop z cebuli, pozniej pewnie zadzwonie umowic sie na randke z lekarzem...:-D
I jak tam dzisiaj się czujesz? Lepiej? Dobrze, że chociaż dzieciaczek idzie ku lepszemu samopoczuciu. Do mnie też coś się przypałętało, na razie męczy mnie kichanie, katar i kaszel i tempka poszła trochę w górę. Nie wiem czy to czasem nie przez przeziębienie:wściekła/y:
Dzoana, Katy rzeczywiście wszystko na opak, a ja sugeruję się też większą ochota na seks w czasie owulacji he he, ehh nie chce mi się, zastanawiam się czy nie wrzucić na luz - męczy mnie to:-(
Ja sobie obiecuję luz zawsze jak @ przyjdzie i na razie nic z tego nie wyszło:-D Dla mnie przytulanka mogłyby byc tak max 2 w tygodniu, a przy starankach to trzeba więcej. Więc czasem "to" robi się na odczepnego:-( Nawet mój M narzeka, jak jest czas przed owu i przytulanko codziennie:-D

laski,ale ja az tak bardzo nie boje sie,ze nie zajde w ciaze..no moze troszke..ale boje sie tego,ze sie starzeje..niby wsrodku czuje sie jak 18stka..ale ..jak patrze w lustro to cialo juz nie takie jak kiedys i nie da sie ukryc wieku...ale dobra zadnych dolinek!!!!..ale na pon.to ja prosze duza dawke kawalow,abym czasami sie nie rozkleila..,ze mam w wieku urodzenia dwie trojeczki :-D
U mnie w czerwcu pojawi sie "3" na przodzie i lekko mnie to dołuje, bo ja w ogóle jeszcze bezdzietna:-( A nie chciałabym chodzić do szkoły na zebrania i żeby mnie brano za babcie:-(

Witam sie po tygodniowej przerwie.
Wiktorii wyszedł ząbek i juz drugi widać :)Jestem strasznie dumna.
@ przyszła. Jezeli oczywiscie mozna to tak nazwać. :(
w niedziele dostałam plamienia,w poniedziałek juz nic nie miałam.We wt znowu odrobinke dziwnie zabarwionego wodnistego sluzu a dzisiaj znowu nic :/
Hmm, a może powinnaś sobie test zrobić, czasem na początku ciązy jest bardzo skąpe krwawienie.

hej dziewczynki :)
kurde jak ja zaluje ze moge do was tak zadko zagladac :-( buuu juz chce wyjsc z tego wariatkowa hihi :-)
u mnie @ zbliza sie ku koncowi na szczescie hihi :-)
napiszcie jesli mozecie co sie dzialo , wiem ze lori bedzie miala blizniaki a reszta? ktos nowy zafasolkowal?
Witaj, Bobo, w końcu znalazłaś czas i zasięg między zabiegami? Mam nadzieję, że okolica taka jak na zdjęciach, a Ty odpoczywasz sobie i sie nie zamartwiasz.
dziewczyny najnowszy nabytek hehe mialam cos sobie kupic ale oczywiscie tylko malej kupilam hihi
Zobacz załącznik 442518Zobacz załącznik 442519Zobacz załącznik 442520
Butki wymiatają:tak:
Dzoana przepraszam ale teraz sobie przypomnialam ze pytalas o wiesiolka:sorry: ja biore wlasnie 3x2 i tak tez mam napisane na ulotce...bo sprawdzilam......moze ty masz napisana dawke normalna czyli taka nie kierowana do poprawy sluzu tylko do poprawy stanu wlosow cery bo ja tez zauwazylam poprawe u siebie
a ty pisalas ze masz Oeparol???? Tam pisze 1-2 tabl 3 razy dziennie :tak:
To może coś źle doczytałam, dzisiaj wzięłam pierwszą dawkę 2 tabletki, będę brac tak jak powiedziałaś 3x2:-) Dzięki
A ja wczoraj miałam straszny zapieprz w pracy, nawet nie miałam czasu siąść i się pożegnać. W domu wciągnął mnie Wiedźmin, a wieczorkiem na taniec. Dzisiaj neistety szykuje się też ciężki dzień w pracy, więc jak zniknę bez słowa to z góry przepraszam:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry