• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Roza to teraz juz nie licz,tylko dzialaj ;-)&&&&&&&&
mowia,ze kobieta jest jak wino..im starsza,tym smaczniejsza..cos w tym chyba jest..:tak::-D
ja zaraz mykam po lobuzy,a potem c.d titanica..juz mam go dosyc..,no ale kto ma pomoc tej mojej dziecinie jak nie mama..
milego popoludnia ;-)

reklama
Ja zaczynam drugi cykl staran a czuje sie jagbyśmy się od wieków starali o dziecko:sorry:i te prawie co tygodniowe wizyty u ginekologa rozkładają mnie na łopatki spotykam tam dużo znajomych ktore są w ciąży i chodzą na badania a ja tak sobie sie przejść:eek:

wiolka głowa do góry ja też tak miałam mi się udało w 2 cyklu więc trzymam kciukasy :tak:
Kurcze głowa mnie coś boli a pogoda do du.... słoneczko mogłoby wyjść, dziś mówili ze jest meteorologiczna wiosna ;-)

ja jeszcze tylko na chwile..listonosz przyniosl mi moja paczuszke przed chwila z cast.;-) i podpowiedzice mi..bo jestem na koncowce @..czy moge zaczac juz brac je od dzisiaj czy poczekac do poczatku nowego cyklu ??
to sa moje poczatki z wspomagaczami i jestem zielona :zawstydzona/y:
teraz juz naprawde uciekam,buziaki dla wszystkich :tak:

Właśnie dzwoniła kierowniczka moja ale nie odebrałam nie chce się stresować, mam 7 dni na dostarczenie zwolnienia a dziś jaje koleżance podrzucić żeby dała.

u nas tez dziewczyny słonko nawet byliśmy na polku z małym ale troszke wiaterek jest.ale ja czekam juz wiosny bo jak ta zima jeszcze sie dłużej pociągnie to ja chyba w drzwiach sie nie zmieszcze....

Hallo Kobitki!
Buziaczki dla wszystkich!!!
Bożesz jak mnie się nic nie chce, katastrofa:shocked2: Nie przechodzą mi te mdłości, i tak sobie czekam na ten 12 tydzień żyjąc nadzieją, ze mi przejdzie:-p Od trzech godzin wmawiam sobie, że za chwilę pojadę do sklepu:eek: Nie gniewajcie się, że tak marudzę:sorry:i tak o sobie, ale kciuki, żeby nie, było trzymam cały czas!!!!!!

Witam sie po tygodniowej przerwie.
Wiktorii wyszedł ząbek i juz drugi widać :)Jestem strasznie dumna.
@ przyszła. Jezeli oczywiscie mozna to tak nazwać. :(
w niedziele dostałam plamienia,w poniedziałek juz nic nie miałam.We wt znowu odrobinke dziwnie zabarwionego wodnistego sluzu a dzisiaj znowu nic :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry