• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes ale odstawiasz dopiero jak zrobisz test i wyjda II kreski ?..bo wsumie wczesniej niewiadomo czy jets mala fasolka..a to nie zaszkodzi ?
no ja w sumie bede teraz brala,jak dostane a staranka tak blizej lata..na razie meza naboje beda nabierac mocy:-D

reklama
Madlen doslownie przyjade do ciebie i cie wysciskam jak to bedzie corcia:-):-):-) jejku ja tez tak czuje ale sie do pionu stawiam jak mnie taka mysl nachodzi :-D:-D:-D

Nie wiem jak tam u was jest z lekarzami ale ja mam 3 z kolei lekarza na nfz i wszystkie badania mi robi bez problemu toxoplazmoze też odrazu mi zlecił z krwijakieś tam inne badania jest naprawde ok a też ma w krakowie prywany gabinet w którym prywatnie np robi usg 3D i 4D Marta- trzymam kcuiki:-)

Ja sie witam z corka troche lepiej goraczka byla tylko o 5 rano, szybko zbilismy i poki co cisza, uff

Jedyny minus ze i mnie rozklada przeziebienie, dziewczyny jak myslicie isc do lekarza? poki co ide zrobic kanapki z czosnkiem, herbatke i syrop z cebuli, pozniej pewnie zadzwonie umowic sie na randke z lekarzem...:-D

wiolka ja obie ciaze prowadzilam na nfz,ale zlego slowa nie powiem..w ciazy mialam robione wszystkie badania,zwolnienie bez problemu,a z synem usg nim czulam ruchy,co 2tyg.aby zobaczyc,czy serduszko bije i malenstwo zyje :tak:..a jak czulam slabe ruchy,to moglam podejsc w kazdej chwili bez rejes.,aby mnie lekarz zobaczyl i zbadal..wszystko zalezy od lekarza..ja mialam super ;-)
losiczka to bedziemy sie sciskac wirtualnie :-D

Scoti-lekarz ci zbyt wiele nie zaleci bo jesteś w ciązy ale przejść się możesz żebyś wiedziała czy to tylko grypa cię rozkłada,herbatke z miodem możesz sobie zrobić powinna troszke pomóc albo herbate z lipy jest dobra na przeziębienie:happy: Madlen- no własnie zależy od lekarza niestety w dzisiejszych czasach to liczy się portfel a nie koniecznie pacjent a szkoda,ja jak w starym roku zachorowałam na żołądek to do lekarza mogłabym iść teraz do specjalisty bo miejsc nie było więc też chodziłam prywatnie i za badania też płaciłam

Ostatnia edycja:
scoti próbuj domowymi sposobami, a jak nie pomoże, to idź do lekarza. Dobrze,że małej troszkę lepiej. Mam nadzieję,że już będzie dobrze.

Wiola a Ty jesteś z Krakowa?

dzięki dziewczyny za kciuki i fluidki. Rozia zazdroszczę luzu. ... za oknem wyszło piękne słonko i jakoś tak optymistycznie mnie naładowało :)
Z tymi badaniami to faktycznie kicha jest. Ja musiałam naściemniać, że się ponad pół roku staramy, żeby mi zlecili badania a i tak 2 robiłąm prywatnie. Kurcze przynajmniej wiem, że wszystko jest ok, a gdybym badań nie miała, a coś było nie tak, to tylko nerwy i strata czasu.
A to przecież pieniądze z naszych składek! Nie chcemy nic za darmo grrrr wnerwia mnie to strasznie!
Ciekawe jak tam Małami :) kiedy ona wraca?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry