• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć kochane!! :-)

Ale żeście wczoraj naprodukowały!! :) Nie było mnie bo cały dzień załatwiałam sprawy związane z rejestracją auta. Wyszłam przed 8 a wróciłam o 18 już wykończona... Chyba każda wie jak to jest w polskich urzędach ;-)

Katy
śliczne karteczki!! Zdolniacha z Ciebie. Szykuje się złoty interes :-)
zZagubiona Twoja mała księżniczka jest prześliczna!! Super, że tak wszystko ładnie widać ;-)
Silene gratuluje!! Kolejne bliźniaki!! :-) Wpadnij do nas kochana osobiście się pochwalić.
Aga krechy jak malowane!! ;-) Gratuluje!!!!!! I spokojnej ciąży życzę!!
Rozia wykresik masz ładny, trzymam &&&&&
Roza moze to nie skok na owu, tylko jakieś zaburzenie ;-)
Dzoana a może Ty masz Oeparol femina, bo chyba jego się bierze 2x1 zwykły Oeparol bierze się 3x2 :-)
Marta śliczna ta Twoja fasolka!! :-) Odpoczywaj w domku brzuchem do góry i nie przejmuj się tym obozem pracy!!

reklama
hej dziewczyny, ja z góry przepraszam, że będę o sobie, ale jestem w szczytowej fazie maniakalnej, mam 3 dni do @ i chyba stan przed zawałowy... już dziś 3 razy byłam w toalecie sprawdzać czy coś się nie dzieje...I wpadam w skrajne nastroje od euforii, że może się udało, bo temp w sumie wysoko, i faza lut. wydłużona w porównaniu do poprzednich miesięcy, do załamania, ze znów się rozczaruję, i że pewnie temp jutro poleci na łeb na szyję.... Dobrze, że Wam mogę się wyżalić...

Witam się i ja
Dominika trzymam kciuki za ciebie:tak::tak:
Losiczko u mnie prawdopodobieństwo jest duże na bliźnięta, ale już bym nie chciała mam już dwoje dzieci. Mój syn jest z bliźniąt na pierwszym usg wyszły bliźnięta ale coś tam było nie tak i zostało tylko jedno dzieciątko. Więc do puki nie pójdę do lekarza się upewnić nigdy nic nie wiadomo.
W ogóle źle się czuję mam mdłości, ciągle mnie na ciąga a w żadnej z poprzednich ciąż nie miałam żadnych objawów oprócz bólu piersi i senności a tu takie coś bleeee

Umówiłam się do lekarza na NFZ zobaczymy czy da mi skierowania na badania, jestem ciekawa :szok: na forum nie ma dobrych zbytnio opinii ale innego nie znalazłam :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry