D
Dzoana.a
Gość
Jak to się nikt od rana nie melduje jak sie melduję:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Temperatura wzrosła, więc może będzie kruszynka:-) Ja trzymam kciuki, może zajmij się czymś, żeby nie myśleć o tym? Książka, film, zakupy lub jakaś wciągająca graHej dziewczyny. Kurcze po wczorajszym słonku ani śladu. Szaro i śpiąco ...
Bobo dobrze, że się odezwałaśjak tam towarzystwo? Młodziaki czy starsze dziarskie dziadki
))
Marta jak po dostarczeniu zwolnienia? mam nadzieję, że wszystko ok i będziesz sobie teraz spokojnie odpoczywała od tej chorej firmy.
Faza maniakalna pada mi na mózg więc już nie wiem co chciałam odpisać... Ech jeszcze 2-3 dni i wrócę do normalności![]()

Jeśli zaczynaja się starania to nie ma bata, żeby podejść do tego na luzie. To mój 7 cykl i jeszcze nie udało mi się odpuścić:-( tak to jest jak się czegoś bardzo chce:-( Ale ploty są jak najbardziej okDzięki dziewczyny, Lori zjadłam wszystkie fluidkiA dziś idziemy do koleżanki na ploty wiec się trochę rozerwę. Ile razy sobie obiecywałam, że podejdę do tematu na luzie .... no jasne
)))) Ale w sumie nawet optymistycznie, bo wydłużyła mi się fl a to mnie trochę martwiło przy poprzednich cyklach więc magnez i B6 na mnie działa
no nic dziś będę Was podczytywać na rozluźnienie
![]()