• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzoana-ty się dzis jako pierwsza zameldowałaś miałam na myśli że malutko nas się ostatnio na bb pojawia:-) Marta- dam znać jak wróce napewno :tak: Joweg popraw sobie czymś samopoczucie ja ostatnio zaczęłam stosować aromaterapie nie wiem czy działa ale stosuje:-)

Hej dziewczyny. Kurcze po wczorajszym słonku ani śladu. Szaro i śpiąco ...
Bobo dobrze, że się odezwałaś ;) jak tam towarzystwo? Młodziaki czy starsze dziarskie dziadki :)))
Marta jak po dostarczeniu zwolnienia? mam nadzieję, że wszystko ok i będziesz sobie teraz spokojnie odpoczywała od tej chorej firmy.
Faza maniakalna pada mi na mózg więc już nie wiem co chciałam odpisać... Ech jeszcze 2-3 dni i wrócę do normalności :)

Hej,
Domiska - trzymam kciuki bardzo bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny. Kurcze po wczorajszym słonku ani śladu. Szaro i śpiąco ...
Bobo dobrze, że się odezwałaś ;) jak tam towarzystwo? Młodziaki czy starsze dziarskie dziadki :)))
Marta jak po dostarczeniu zwolnienia? mam nadzieję, że wszystko ok i będziesz sobie teraz spokojnie odpoczywała od tej chorej firmy.
Faza maniakalna pada mi na mózg więc już nie wiem co chciałam odpisać... Ech jeszcze 2-3 dni i wrócę do normalności :)
Temperatura wzrosła, więc może będzie kruszynka:-) Ja trzymam kciuki, może zajmij się czymś, żeby nie myśleć o tym? Książka, film, zakupy lub jakaś wciągająca gra:tak:

Dzięki dziewczyny, Lori zjadłam wszystkie fluidki :)A dziś idziemy do koleżanki na ploty wiec się trochę rozerwę. Ile razy sobie obiecywałam, że podejdę do tematu na luzie .... no jasne :))))) Ale w sumie nawet optymistycznie, bo wydłużyła mi się fl a to mnie trochę martwiło przy poprzednich cyklach więc magnez i B6 na mnie działa :) no nic dziś będę Was podczytywać na rozluźnienie :)

reklama
Dzięki dziewczyny, Lori zjadłam wszystkie fluidki :)A dziś idziemy do koleżanki na ploty wiec się trochę rozerwę. Ile razy sobie obiecywałam, że podejdę do tematu na luzie .... no jasne :))))) Ale w sumie nawet optymistycznie, bo wydłużyła mi się fl a to mnie trochę martwiło przy poprzednich cyklach więc magnez i B6 na mnie działa :) no nic dziś będę Was podczytywać na rozluźnienie :)
Jeśli zaczynaja się starania to nie ma bata, żeby podejść do tego na luzie. To mój 7 cykl i jeszcze nie udało mi się odpuścić:-( tak to jest jak się czegoś bardzo chce:-( Ale ploty są jak najbardziej ok:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry