Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj walcze caly dzien zbolem glowy..niby teraz troche lepiej ;-)
,a nie chce za duzo brac wszystkiego naraz,bo organizm zacznie wariowac..tyle tego lykam,ze
..juz ostatnio moje smyki pyt.sie czy ja chora jestem,bo jem duzo tabletek 
..ale jakby co..odezwe sie do ciebie ;-),bo u nas lutki nie ma w pl.sklepach..

i do tego bardzo dlugi a na koncu byl plusik
.....no wlasnie szkoda ze juz do nas nie zglada :-(
Zakupy super, sama planuje sobie kupic taki zeszycik, chyba, że sama go zrobię podczas przebywania na L4 ciążowymByłam na zakupach, bo na weekend jedziemy do mojej mamy i odwiedzimy też moją koleżankę, która jest w ciąży i trzeba było prezent kupić :-)
dzidziuś ma się urodzić w czerwcu, czyli na EURO, więc w klimacie kupiliśmy bodziaki:-)
Zobacz załącznik 442798
A oprócz tego Album Dziecka - wrzucałam link do niego i wrzucę Wam jak w środku wygląda:-)
Zobacz załącznik 442799Zobacz załącznik 442800Zobacz załącznik 442801Zobacz załącznik 442802Zobacz załącznik 442803Zobacz załącznik 442804
Pamiatka świetnaNa oczka zapodaj sobie krople Hylocomod, kosztuja ok. 35zł, ale sa rewelacyjne i chyba kobiety w ciąży moga je brać. Są idealne na podrażnione oczy, ja z nich korzystam po pracy, bo wtedy oczy mam wysuszone po klimatyzacji. To chyba są jedyne krople, które można uzywać podczas stosowania soczewek kontaktowych:-)Witam kochane
wpadam na chwilkę sie tylko pokazać , ledwo żyję, na oczy nie widzę jak mi łzawia oczy, tak naprawde to ja sama juz nie wiem czy to choróbko czy alergia, od małego własnie w lutym/marcu rok w rok lało mi sie z oczu i nosa ale od kilku lat juz tak nie miałam, i nie wiem czy to to czy choróbkoale czuję sie tak cholernie słobo, żle ze leżę ciągle z Jasiem bo tez chory, nawet do sklepu sie boje isc bo boje sie ze zasłabnę :-( no nie ważne, , pozdrawiam Was kochane !!!!!!!
aha macie wszystkie perełki pozdrowienia od naszego murzynka -------> Malami pisała ze bawią sie świetnie, sa jak murzynki i wszystkie Was całuję![]()
To badanie z obciążeniem. Ja robiłam prolaktyne na własna rękę, więc nie brałam przed żadnych tabletek. Niestety wyszła mi w górnej granicy:-(Wiecie że przed badaniem lekarz dał mi jakąś tabletke którą mam zażyć godzine przed badaniem nie wiem na co ona ma mieć wpływktóraś z was robiła ten poziom prolaktyny?jeśli tak to czy też zażywałyście jakieś tabsy wcześniej?wyczytałam dziś że zbyt duży poziom prolaktyny jest powodem że kobieta nie może zajść w ciąże![]()
Ja nawet takich głupot nie czytam, to sa poronione pomysły chorych ludziJa robiłam prolaktynę, ale bez żadnych tabletek. A ta z tabletką to jest chyba prolaktyna z obciążeniem, ale pewna nie jestem.
A tu wrzucam Wam link, który mnie wyprowadził z równowagiNo szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy
Nawet nie przeczytałam do końca
Aborcja po urodzeniu - szokujący pomysł naukowców
I pomysleć, że mogliby wykorzystać potencjał intelektualny, żeby pomóc bezpłodnym parom