Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dziś mąz wraca wiec on bedzie latać koła nas, w sumie koło mnie bo Jaś to juz czuje sie lepiej bo pyskuje i wariuje !!!!!!!!!!! ehhh, na dodatek znów miałam atak nerki w nocy tyle ze drugiej, muszę isc do lekarza z tym bo to juz nie żarty !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Boże wrak sie ze mnie zrobił naprawde !!!!! :-( na dodatek nie czuję znów maluszka, ale wiem ze moze miec przerwy i 2 dni wiec czekam i staram sie go jakoś "rozruszać" ale nic cisza od wczoraj rana !!!!!!!!!!!!
bo zaraz czuję jaby jakieś ukłucia w srodku , albo moze to maluszek sie rusza po prostu ale nie czuć ruchów tylko takie coś , sama nie wiem !!!! zdarzało sie ze tak juz robiło 2 dni sie nic nie odezwało , no ale jest malutkie wiec raczej sie nie powinnam martwić CO?????????? bo przeciez nie musze czuć !!!!!!!

ciekawa jestem do czego taki lek miałby służyć

Będę cierpliwie czekać na kolejne kopniaczki:-)

Nie wiem czy to możliwe żeby dziecko się już tak wpychało na jedną stronę, ale któregoś dnia jak się obudziłam to miałam taką bułę po prawej stronie odstającą