Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie byłam z wynikami u lekarza. Mam nadzieję, że skieruje mnie na NFZ na ponowne badania. Do tego z badaniami na prolaktyne i progesteronem to sie pospieszyłam. Trzeba je robic 7 dni po owu i mi się wtedy tak wydawało, że robiłam. A później wyszło, że owulka spóźniła mi sie o 10 dni, czyli wyniki troche do d...yDzoana- a Tobie zbijali poziom prolaktyny jakimiś lekami?Ja też sie troche martwie tym badaniem nigdy go nie robiłam więc ciekawa jestem co mi wyjdzie![]()

więc głowa do góry.
Takie wahania tempki są normą moim zdaniem, popatrz na wykresy zafasolkowanych. Jutro termin @, może nie przyjdzie, a jak przyjdzie to trudno, spróbujecie kolejny cykl. Głowa do góry, wiem co czujesz, bo ja miałam ostatnio to samo. I pisz jeśli lepiej sie poczujesz wyrzucając z siebie złe humorki czy doliny. Jesteśmy tutaj właśnie po to, żeby wspierać się w takich momentach. No, usmiechnij się:-) ja planowałam w ogóle odpuścić mierzenie tempki, ale jak widać na załączonym wykresie, misja sie nie powiodłaHej kobitki ja mam dziś humor do bani, rano znów spadek temp. i nawet śniło mi się , że @ dostałam. Nieźle mi na głowę siada... więc czekam sobie spokojnie na @ a od następnego cyklu mierzę tylko do owu i 3 dni po, żeby się upewnić że 3 dni wyższej temp. były i czekam sobie, bo takie nerwy co rano na pewno dobrze na mnie nie wpływają i bardziej zaszkodzą z zafasolkowaniu niż pomogą. Taki mam plan. Dziś siedzę sobie cichaczem i podczytuję, bo nie chcę zasmucać wątku za bardzo.
Kurcze ( tu bym napisała jeszcze kilka "ciepłych" słów, ale grzecznej dziewczynce nie wypada!), jakoś tak ładnie ten wykres wyglądał, nie tak poszarpany jak ostatnie, myślałam, że może się uda
Rozia a Ty co z pracą?
Wszystkim kobitkom życzę miłego piątku, jak dobrze, że już weekend!

.....zobacz na Losiczke jak sie cieszyla jak dostala pierwszych mdlosci
......bede plakac