reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam i Ja
Ja tak samo lece na zakupy , obiad trzeba zrobić, sałatkę jarzynową bo mam taką chęc ze hej !!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia :)

no ja tez poczytałam co pisała losiczka, mam nadzieje ze szybko ją odblokują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhh!!!!!!!!!!

reklama
Hej
Ilonka śniłaś mi się.Nie pamiętam szczegółów ale mówiłaś że Twój mąż jest w klinice.
Trzymam nadal kciuki żeby facet zadzwonił i mąż dostał tę pracę.
Mam nadzieję że dzisiaj z głową ok.
Nie wiem od czego zaczynać,od sprzątania,spaceru,zakupów.Nie wiem.;-)

Miłego dnia Kochane

Witam wszystkich ;-)

mój Igorek znowu ma wysoka temp. w nocy miał 38,5 wczoraj tak cos kaszlał - kaszel taki mokry i słychac ,ze mu sie odrywa ja bym powiedziała ,ze to taki końcowy po chorobie ale teraz? Gardła nie ma czerwonego i zaczyna cos kichac i pociągac nosem więc pewnie bedzie katar. Dwa tyg. temu bral antybiotyk Agumentin bo niby była angina ale nie wiem czy to dokońca tak było. A od wczoraj ten kaszel. Teraz ma tem. 37,5. Kurcze nie wiem co mam robić:-( już mi sie wszystkiego odechciała w tą sobotę.

Jeśli chodzi o losiczkę nie może zalożyc sobie nowego nicka i wpaść do nas?? czy to jest ban na adres IP??

Katt no w koncu sie pokazalas :-D jak sie czujesz???
Gosiulek zacznij od spacerku zawsze to wprowadzi w lepszy nastroj ;-)
Anaber zdrowka dla Igorka :tak:
Ja na razie tez zmykam ale pozniej zajrze....bo mam ogrom pracy kiedy ja sie wyrobie :szok:

a z menu na dzisiejsza imprezke :
panna cotta z musem truskawkowym
tort kawowo-orzechowy
salatka z mozzarella
salatka selerowa
sledzie w smietanie
galaretka ..studzielina
ryz z mieskiem po chinsku
wedlinki i 4 rodzaje chlebka :-)
Ps....mam nadzieje ze Losiczka szybko wroci;-)

Dzień dobry i j sie dzis witam:-)u mnie też piekna pogoda aż żyć sie chce troche posprzatałam zaraz na zakupy ide koleżanka ma do mnie z dzieckiem wpaść na plotki także jak będę miała czas po południu to do was zajrze Katy pyszności same jak ci cos zostanie to mam nadzieje że sie podzielisz z koleżankami na forum:-) Miłego Dnia :happy2:Wszystkim

Witajcie :)

Dzisiaj mamy leniwą sobotę, pierwszą od grudnia chyba ;) Wczoraj świętowałam urodziny i niestety w naszej tabelce powinno być 28 już ;) A dzisiaj idziemy na Kabaret Hrabi do Kongresowej, a jutro mamy 7 rocznicę bycia razem, więc mam weekend pełen relaksu :)

No i 29 dzień cyklu, ostatni miałam 36 dniowy, więc pewnie zbliża mi się powoli okres. Bolą mnie piersi, ale tylko nocami, co mnie dziwi. Poza tym marzę sobie o prezencie na urodziny w postaci II kresek, ale póki co czekam z testem, bo chyba jest za wcześnie i nie chcę się nakręcać.

anisiaj- hej , widze ze ty masz tez ten cholerne meisiaczki takie dlugie ja mam dzis 35 dzien cyklu i dalej nic , w tym ze temperatura 36,5 wiec w ciazy napewno nie jestem , wiec czekam spokojnie na moja @ :)

joweg - ja to w ogóle mam cyrk po odstawieniu prochów, nigdy nie wiem kiedy mogę się spodziewać @

ja tempki nie mierzę, kolejny raz obiecuję sobie, że od następnego cyklu.Mówisz, że 36,5 to nie możesz być w ciąży? Kompletnie się nie znam, jaka tempka jest po zapłodnieniu, czy jest jakaś reguła?

edit: ok przemyślałam i już wiem, że tempka jest wysoka pod koniec cyklu i musi się utrzymywać jeśli marzymy o II kreskach. powrót do biologii się przydaje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj- ja mam problemy z @ od nieudanego in vitro , najpierw 43 dni cykl potem 32 a teraz juz 35 dzien i dalej nic :/ mam nadzieje ze lada dzien przyjdzie i pojade do kliniki w koncu na wizyte :)

Do góry