reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzisiaj mam urodzinową imprezkę mojego chrześniaka, ale postanowiłam trochę na bb naskrobać, bo dawno nic nie pisałam. Jak mam zmiany nocne to dni mi mijają jeden za drugim a ja nawet nie wiem kiedy.
Scoti, mój chrześniak miał problem z robieniem kupki, żeby ją zrobić to najpierw latał po pokoju jak szalony, a żeby do nocnika to już w ogóle była jazda. Mój brat wziął się na sposób i zrobił mu taką tablicę na którą przylepiał jedno słonko za każdą kupkę zrobioną do nocnika. No i później jak mój bratanek zebrał ileś tam słoneczek to kupowali co tam bardzo chciał. I problem się skończył, więc sposób wypróbowany:-)
Zagubiona, dzwoniłaś do lekarza? Co powiedział? Co do kota to mój nie gustuje w swetrach, za to gustuje w drapaniu mebli, gonimy go, ale jak nas nie ma to robi co chce uparciuch. Najgorzej, że jak jeździmy do moich Rodziców to też sobie pozwala, oduczyć nie możemy. W Twoim wypadku to wyjście jest takie, żeby chować ciuchy tak, żeby kot się do nich nie dostał.
Katy, wypaśne menu masz:tak:

reklama
Witam się i ja ale tylko przelotem bo zaraz mam gości.
Joweg trzymam kciuki
Zzagubiona to dzwoń do lekarza nie ma co czekac aż do wizyty bo to za długo.
Wiolka a u mnie od rana pada i brzydko jest aż się nie chce nigdzie wychodzic.
Dzona udanej imprezki
Z moim humorem już trochę lepiej wiecie :tak: przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miłego weekendu kochane :-)

zZagubiona- jak sie tylko do gona dodzwonisz to daj znać Joweg-nie starali ci sie cykli uregulować?Moja koleżanka brała tabsy na uregulowanie cyklu i jej pomogło:-) Ja po obiadku na drugie danie dziś jedliśmy pierogi z truskawkami polane śmietanką z cukrem:-p:happy2:U mniie też sie pogoda popsuła troche ale nie pada znajoma poszła a mała standardowo ogląda minimini

Gosiulek no wiesz u mnie z głową od dawna nie tak, ale dziś juz nie boli :-D hihi :) dziękuję, ja tez mam nadzieje ze zadzwoni i go zatrudni !!!!!!!!
Anaber a nie masz inhalatora ?????????????? Jak nie masz to zainwestuj 100zł i kup , to CI nigdy nie zginie, widzisz Jaś kaszlał tydzien , inhalowałam go solą fizjologiczną ale widziałam ze nie pomaga poszłam do lekarza dała mi bo chciałam takie krople do inhalatora Berodual (20zł) i po jednej inhalacji jaś juz spał całą noc bez kaszlu !!!!!!!! Także wiesz teraz bedzie drugie dzieciątko wiec to naprawde zbawienie jeste w domu!! a krople to są i są i zawsze mozna podać jak kaszel czy katarek sie pojawia :) zdrówka dla Igorka !!!!!!!! Ja dałam za mój inhalator 100zł w aptece normalnie, ale ne necie tez są ja mam taki INHALATOR SOHO MidiNeb cena 109.90 PLN

tam są ustniki maseczka dla dorosłych i dla dzieci :)

Katy kurcze ale pyszności bedą !!!!!!!!! chętnie bym się wprosiła ale za daleko :-p udanej zabawy :)

zagubiona a może mała tak nisko siedzi juz ????? sama niewiem, dzwoniłaś juz do gina ?????????????????

Ja zmykam kroić sałatkę, bo dopiero co wstaliśmy wszyscy :) drzemka po obiadku :) aż miło :)

losiczka pisała ze do piątku jest zablokowana, odezwie sie jak juz bedzie ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki przepraszam :sorry2:ze nie nadrobilam waszych wpisow ale naprawde nie mam kiedy....jutro nadgonie :tak:

Powiedzcie mi moge teraz przerwac Lutke.????.....bo zjadlam juz ostatnia a moj m pojechal odebrac ze sklepu zamowiona a te p**dy sprzedaly komus innemu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no taka mam nerwe ze chyba wszystkich wystrzealm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na dodatek goscie beda za godzine a ja upocona....u****na sprzataniem nie wykapana no ryczec mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I co ja mam teraz zrobic?????:szok::szok::szok::szok:

Katy biedaku ale p.....dy ja pier...... nie mam normalnie słów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochanie wyluzuj !!!!!!!!!!!!!! puśc sobie muzykę weź głeboki oddech i weź prysznic to jedyne co możesz zrobić a jeśli nie masz lutki to nic niestety nie zrobisz:no:tak mi przykro nie wiem co ci jeszcze napisać

Ilonka no kurcze nie mam :-( za każdym razem jak zachoruje to myślę o tym ale teraz juz bede musiała. Jak Igor nie chorował to odwlekałam bo wiadomo inne wydatki. zawsze coś :wściekła/y: naszczęście w nocy tak nie kaszle ten kaszel jest taki mokry odrywający w nocy obudzila go tylko temp. ale dostał paracetamol i spał do rana. dałam mu dziś Pulneo jeszcze mi zostal z ostatniej choroby teraz zaczyna kichac i leci mu z nosa. Zobacze do jutra jak coś to podjade z nim na dużur pediatryczny do przychodni.
Ilonko a napisz mi jak dlugo może pracować ten wój inhalator jak długie cykle można robić??
Gosiulek no wiesz u mnie z głową od dawna nie tak, ale dziś juz nie boli :-D hihi :) dziękuję, ja tez mam nadzieje ze zadzwoni i go zatrudni !!!!!!!!
Anaber a nie masz inhalatora ?????????????? Jak nie masz to zainwestuj 100zł i kup , to CI nigdy nie zginie, widzisz Jaś kaszlał tydzien , inhalowałam go solą fizjologiczną ale widziałam ze nie pomaga poszłam do lekarza dała mi bo chciałam takie krople do inhalatora Berodual (20zł) i po jednej inhalacji jaś juz spał całą noc bez kaszlu !!!!!!!! Także wiesz teraz bedzie drugie dzieciątko wiec to naprawde zbawienie jeste w domu!! a krople to są i są i zawsze mozna podać jak kaszel czy katarek sie pojawia :) zdrówka dla Igorka !!!!!!!! Ja dałam za mój inhalator 100zł w aptece normalnie, ale ne necie tez są ja mam taki INHALATOR SOHO MidiNeb cena 109.90 PLN

tam są ustniki maseczka dla dorosłych i dla dzieci :)

Katy kurcze ale pyszności bedą !!!!!!!!! chętnie bym się wprosiła ale za daleko :-p udanej zabawy :)

zagubiona a może mała tak nisko siedzi juz ????? sama niewiem, dzwoniłaś juz do gina ?????????????????

Ja zmykam kroić sałatkę, bo dopiero co wstaliśmy wszyscy :) drzemka po obiadku :) aż miło :)

losiczka pisała ze do piątku jest zablokowana, odezwie sie jak juz bedzie ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej jestem

katy
kurcze a nie możesz kupić w innym sklepie?? A kiedy będą mieć??
Jak ty to w ogóle kupujesz?? U was jest bez recepty?? tak czy siak kanał!!!! Nie dziwię się że jesteś wkurzona.

ja dalej czekam na @... jedyne z czego się ciesze to z tego że fl mi się wydłużyła:))) jupii

mój 400 post:-)

Ale tu cicho dziewczyny :szok:
Katy współczuje co za głupie dupy jak mogły sprzedać komuś innemu :wściekła/y:
Jane brak @ to dobry znak trzymam kciuki.
Znajomi już poszli bo mają półroczną córeczkę i już bardzo marudna była, tak się objadłam że mnie brzuch boli teraz :sorry2:

reklama
marta w tym cyklu nie ma co trzymać kciuków bo bobosexów nie było a @ już chcę dostać bo nowy cykl się zacznie:)

Do góry