Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katy zdrowka dla taty ,mam nadzieje,ze nie beda musieli amputowac..trzymaj sie kochana :* Zagubiona fajnie,ze jestes ;-) &&&&&&&&&&&,aby Nadia posiedziala jeszcze w twoim brzuszku ,a na swiat przyszla o czasie ;-)
sciskam wszystkie razem i kazda z osobna..jutro nowy dzien..oby byl lepszy od dzisiejszego..
Mam nadzieję, że Lori i Losiczka poradzą sobie z trudną sytuacją i szybko do nas wrócą. Boli mnie ich cierpienie, ale Lori ma rację- nie będę o tym pisać, bo to wcale nie pomaga.
Ja mam dzisiaj wizytę i oczywiście niemal pół nocy nie przespałam. Tak bardzo się boję. Jeszcze aż tak się nie bałam. Brzuch boli, ale nie wiem czy bardziej z nerwów czy może to coś oznacza. Przeczucie ciągle mam złe, więc staram się je odpędzić.
Zagubiona mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie ułoży.
Katka- oby z Twoim tatą było wszystko dobrze.
A mi wczoraj po raz pierwszy, dzisiaj ciąg dalszy od bardzo dawna kapie z nosa krew. Jestem niewyspana i przemęczona. Na ustach chyba wychodzi mi febra, choć nie wiem, bo nigdy wcześniej nie miałam. ;( Ech...
Trzymajcie proszę za mnie kciuki ok 15.30-16- proszę
Zagubiona trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie i Nadię
Ja również mam dziś wizyte USG polówkowe na godz. 12 i tak samo jak Karolinka w nocy co chwila się budziłam jakies pierdoły mi sie śniły. Tylko ja po wizycie jade prosto na zającia i nie będę miala dostepu do internetu a wracam koło 21. Więc chyba dam znać Ilonce to jak będzie mogła to Wam przekaże. o ile to nie będzie dla niej problem bo wiem,że sama ma dziś wizytę.
Karolinka kurcze osłabiona jestes bidulko a Ty pracujesz czy jesteś na L4
Karolinka,Anaber,Ilonka -trzymam za was wszystkie mocno&&&&&&&&&&:-) nie denerwujcie sie bo będzie dobrze a stres wyzwala dodatkowe objawy wiadomo że złe informacje na każdą z nas jakoś wpłynęły trzeba sobie jakoś z tym poradzić i do siebie złych myśli nie dopuścić
Witam i ja
Oby dziś było lepiej Karolinka Anaber trzymam kciuki za wizyty dajcie znać ja było Ilonka ma jutro wizytę razem ze mną a nie dziś Zagubiona dobrze że jesteś
Karolinko a wiesz może co u piąteczki ?? Aga1402 to przepraszam coś mi się pokręciło ,ze dziś
Zainstalowałam sobie na smartfonie aplikacje BabyBoom i sprawdzę czy mogę wysłać jakąs wiadomosć bo jeśli tak to mam połączenie ze światem jak nie mam mnie w domku, a muszę powiedziec ,ze ostatnio to się uzależniłam od Was