reklama

Zaczynamy staranka :)

Gosiu to,ze jest owu..to nie znaczy,ze bedzie ciaza..wiesz jak jest...
ja dopiero 1szy m-c robilam i wedlug testow owu byla i sluz..ale tempka jakas dziwna..pozyjemy ,zobaczymy..:tak:
jeszcze ponad tydzien i moge zrobic 1szego sikacza..

reklama
Dziewczynki testy przeciez pokazuja nadchodzaca owu, wiec Gosiu moze dopiero sie pozniej pokazac:tak:....ale musisz robic codziennie....bo inaczej mozna przegapic....zawsze mialas owu ok 15 dzis jest 12 wiec test moze wyjsc jutro lub pozniej jesli sie przesunie owu.....:tak:

tato moj teraz nie byl w szpitalu ale strasznie go bola te nogi i myslalysmy ze go skieruje do szpitala na jakies badania a tu tylko kase wzial i kazal czekac.....:-(
Dziewczynki ja planuje jutro ale i tak wiem co bedzie ale nic sie nie dzieje trza dupsko uszczuplic bo jest tragedia:blink:

Rozia nie wiem jeszcze kiedy wyniki...zadzwonia ze szpitala jak beda gotowe

A ja się irytuje moim organizmem... Mam jakieś dziwne brudzenia, (wcześniej tego nie miałam) I brzuch mnie pobolewa jak na @, choć @ już minęła...

Katy ale jak wzial kase a nie przyjal na oddzial ?/:szok:
ja taka zamotana jestem dzisiaj,ze masakra..
a co do testow..one pokazuja zblizajaca sie owu,a nie sam moment owulacji..ale jak wyjda II kreski to owu niby bedzie w ciagu 24h..ale jak to jest naprawde...tego nikt nie wie..
Katy wiecej wiary kobieto..nie chce zapeszac,ze cos czuje,ze....(...):tak:

Madlen to byla wizyta prywatna ale on jest ordynatorem i mialysmy nadzieje ze tate weznie na kilka dni zeby mu badania porobic jesli podejrzewa martwice kosci
Rozia no troche dlugo te plamienia ale z tego co pamietam Malami tez tak miala...czy cos poplatalam??

Katy dzieki za wyjasnienie..juz wszystko rozumiem..cos dzisiaj ciezko mysle :-D..&&&&&,za tate,aby bylo dobrze ;-)
a wlasnie..co z Malami ??czy mi sie wydaje,ze jej juz dlugo nie bylo ??,odezwij sie
Rozia a ty juz jestes po @ i masz plamienia,czy ci sie @ przeciagnela ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry