reklama

Zaczynamy staranka :)

siemka dziewczyny :D wlasnie se uswiadomilam ze jeszcze 2 miesiace i pare dni i bede miec w brzuszku moje babelki ;:) ale jestem szczesliwa , teraz z kazda tabletka antykoncepcyjna bede szczesliwsza :)

i to dzieki wam bo to wy mnie wspieracie :)

reklama
Joweg Trzymam mocno kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a bierzesz taka możliwość że mogą być trojaczki ?
A tabletki anty na co bierzesz ?

martaSx- heheh w sumie wszytskio moze sie zdarzyc nie ?;:D jaks ie rozmroza to biore 3 wszytskie ale zobaczymy bo do tego jezszce dwa miesiace hhehe bede szczesliwa jak sie uda i bedziemy miec dzidziusia a jak bylby blizniaki albo trojaczki hohoho to dopiero szczescie :) a anty biore bo po tym in vitro mam cykle nie regularne i to normalne i w sumie mam wyciszenie jajnikow , normlnie moglabym miec trnafer za niecale dwa tygodnie ale terza remont nas czeka i przeprwadzka i wolimy poczekac :) do maja dlatego antyki na dwa miesiace dostalam bo jajniki sie wyciszaja i potem latwiej niby zajsc w ciaze :P

Marta wszystkiego najlpeszego z okazji urodzin !!!!,spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania ;-)..i oby z M.sie ulozylo :tak:;-)
Joweg 2 miesiace szybko zleca..&&&&&&& aby tym razem sie udalo ;-)..a jak jeszcze beda trojaczki,to juz w ogole super :-D

Ja zmykam kochane robić obiadek zajrzę jutro do was ( chyba że dziś mi się uda ) hi hi bo to takie wciągające forum :tak:
Joweg no rozumiem... jeszcze raz trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Joweg - ja też miałam anty na wyciszenie jajników. I tak je wyciszyłam, że przez rok moje cykle nie mogły dojść do siebie, a raz nawet miałam 4 miesiące przerwy między @ ;)

Ja tak na chwilke pisze z telefonu takze przepraszam za błedy :-) juz jedziemy na impre.

Ilonko wypoczywaj kochana ile mozesz i złap troche promyczkow dla mnie bo ja nie moge dzioba na słonce wystawiac chyba,ze z filtrem 50.

Anisiaj gratuluje kochana nie martw sie ja też rozpoczelam ciaze z ciezkim zapaleniem zatok odstaw kochana ten Coldrex czy co tam masz i naturalne rzeczy, kup sobie syropek *spam* dla kobiet w ciazy a wszystko bedzue ok :-)

MartaSx to sie wysilił z tym marsem juz mogl chociaz roze kupic. Faceci to jednak takie betony sa kurde sami na nic nie wpadna. Duzo usmiechu kochaniutka Ci zycze zdrowka i spokojnej ciazy.buziaki. Mam nadzieje,ze sie nie pogniewasz na mnie. Ale zycze Wam aby sie wszystko ulozylo ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber - udanej imprezy! coldrex już odstawiłam :) kreska jest delikatna, więc nie chcę się nakręcać, choć od początku mam wrażenie, że tym razem się udało. zobaczymy... zła jestem strasznie, że w taką pogodę muszę leżeć :(

Cześć dziewczyny,
ja wyszłam na jeden dzien na przepustkę, chłopaki poszli na rower a ja sobie leże. W środę rano dostałam pierwsze tabletki na wywołanie no i tak cały czas je dostaje a szyjka trzyma mocno i nie chce puscic. Skurcze mocne z kregosłupa a ja nie mam nawet plamki i po badaniu rano powiedzieli ze to nic z tego nie bedzie i moze w poniedzialek. Na 19:00 mam byc znowu w szpitalu, zbadają mnei , dadzą kolejne tabletki i ciekawe czy cos do jutra ruszy.
Zdecydowalismy sie zabrac ze sobą i pochować koło babci, właściwie na nic innego nie mogłam sie zgodzic eeeeeh ciężko, ale juz jakos to do mnie dotarło i wypłakałam wszystko co sie dało. Teraz bardzo sie boje tego porodu.

Ja was cały czas czytam, bo straszne nudy w szpitalu, ale nie pamietam hasła i nie moge wam nic odpisywać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry