reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
joweg ja uwielbiam prasowac wiec chetnie pomoge :-)
ok ja spadam za robote sie wezme hihi nie mogle dlugo siedziec na necie bo mamy ten z orange a on ma jakies tam ograniczenia i nie chce poki co wszystkiego wykorzysrtac bo mi maz leb ukreci haha
uciekam kochane
pozniej sie odezwe papa

Joweg to witaj w kubie bo ja też nie cierpię prasować już wolę okna myc :rofl2:
Bobo no ja mam takiego lenia masakra, w pepco fajne pierdy są ja wczoraj kupiłam dziewczynką ( mojej siostry) getry takie do spódniczki - słodkie :tak: a i obrus sobie ale to tydzień temu ;-) ja może jutro się przejadę na deptak bo na Bema to nie lubię, jakoś nie mają tam za tanio, to już wolę sklep Olivia

A powiedzcie mi jak od czasu do czasu wypiję kawę rozpuszczalna z mleczkiem to nic mi nie będzie ?

Joweg - ja uwielbiam prasowanie, bo mam czadowy generator pary, ale wybacz, nie pomogę ;)

MartaSx - jako dziecięcy psycholog powiem Ci tyle - kiedyś były takie badania, mówiące o nadpobudliwości u dzieci, których matki piły w ciąży kawę. I generalnie jest to czynnik ryzyka nadpobudliwości. Ale we wszystkim trzeba mieć umiar. Może doświadczone dziewczyny Ci powiedzą, ja od II kresek nie piją, bo nie mam ochoty, a piłam po 2 dziennie :)

anisja- ja najpierw zwalallam ze nie lubie prasowac bo mam do bani zelazko , w zeszlym roku dostalam superr deske z zelazkiem i jeszcze bardziej mi sie niechce heheh

Ja piłam do 6 kaw dziennie ale jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to przestałam pic w ogóle ale od tygodnia piję rozpuszczalną słabą z dużą ilością mleka tak jedną na dwa - trzy dni :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry