reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
gosiulek - to prawda, choć ponoć szewc bez butów chodzi. Póki co moja wiedza mnie dobija, bo zbyt dobrze wiem, kiedy co się tworzy w łonie i np siedzę sobie przed tv i myślę - no kochany jak teraz tworzy się się zalążek mózgu, to weź idż w ślady mamusi a nie wujka Andrzeja ;) albo zaraz potem niby nospa jest ok, ale kiedyś coś czytałam o słabym napięciu mięśniowym u dzieci po nospie ipt. Więc mam niezły kosmos w głowie ;))))

A wiecie, że my nie lubimy mówić czym się zajmujemy? w rodzinie, wśród nowych ludzi. jakoś tak dziwnie się wtedy wszyscy spinają, jakbyśmy byli wróżkami. to i nas spina, więc kiedy kogoś poznamy, odciągamy ile się da mówienie o tym, co robimy.

Marta ja w ciazy pilam kawe,jesli mialam lepszy dzien..bo mnie od kawy odsunelo,od samego poczatku..ale czasami pilam,sypana bez mleka i cukru..i moim dzieciom nie zaszkodzila kawa ;-),mam zdrowe i cudowne dzieciaki..nie maja zadnej nadpobudliwosci..sa normalne..takie same jak wiekszosc dzieciakow..:tak:

Anisiaj zawód masz super ja chciałabym pracować z trudną młodzieżą, bo ja z wykształcenia jestem socjologiem i pedagogiem resocjalizacyjnym. Ale masz racje jest coś takiego w przekonaniu ludzi ;-)
Madlen ja też myślę że jak od czasu do czasu sobie kawkę wypiję to nic się nie stanie :tak:

Dziewczyny u was też brzuch już było widać na początku 3 miesiąca? Bo teoretycznie nie powinno ale ja nie wymiotuję, jem normalnie i przytyłam kilogram ale brzuch mi już widać nie wiem czy to dobrze?

Ostatnia edycja:
ja mykam zaraz do pracy, jeszcze szefowa zadzownila i musze zrobic robote kolezanki wiec bede dzis zmeczona wiec jutor rano zajrze do was :* mielgo dnia :D

Ostatnia edycja:
Marta to wszystko zalezy od ciazy..jak tyjesz i w ogole..na pewno nie wolno wciagac brzucha..,ja z corka do 3,4m.nosilam swoje spodnie,ale fakt guzika ostatniego juz zapiac nie moglam,a z synem to brzuch mialam duzy od samego poczatku..:tak:
no i z mlodym tylam cala,a z corka tylko brzuch sie powiekszal....;-)..,
ja nospy nie bralam ani w jednej ani w drugiej ciazy..chociaz brzusio czasami bolal,ale dalo sie wytrzymac..bralam jedynie witaminki ;-)

Madlen no ja mam tylko brzusio ogólnie przytyłam kilogram :-D brzuszka nie wciągam hi hi bo fajnie go mieć :-) w spodnie swoje wchodzę bo zawsze miałam luźniejsze w pasie ( taka nie wymiarowa jestem ) nospy też nie biorę choć czasem boli i jajnik też ale nie biorę bo da się wytrzymać. Ja biorę prenatal i kwas foliowy

reklama
jeju nie mam sily na nic a jeszcze tye roboty :-( umylam dwa okna jeszcze dwa mi zostaly ale sa one wiekszych rozmiarow wiec tak sobie na nie patrze i zaklinam je by sie same umyly hihi pranko powieszone posprzatane zostalo umyc podlogi i poodkurzac no a ja nie mam juz sily :-( sikalam wlasnie i krecha na tescie blada wiec moja owu juz sobie poszla susza nastala haha.
marta ja tez lubie sklep olivia maja ladne rzeczy tam ostatnio byla w olivi wyprzedarz apaszek roznistych po 5 zl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry