reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anisiaj - popieram !!!!:D ja na prawde wstaje jem sniadanie kukam na bb i robie obiad potem do pracy kolacja myc i spac:D a na weekendy pranie sprztanie i prasowanie :d

martaSx- ja tez chce !!!! MAj najpierw okej ?:D

Joweg - ja mam podobnie, jak mam wolne. Na szczęście w tygodniu nie mam na to czasu, no chyba, że jak teraz mam zwolnienie, to siedzę 4 h na bb :zawstydzona/y:

Maj z myślą o Joweg niech będzie ;) Ja lubię wiosnę, jest tak pozytywnie, tak się można cieszyć zielenią, słońcem. Właśnie umówiłam się do gina - sobota godzina 10.45. M na to "jak się szczęśliwie okaże, że jesteśmy w ciąży, musimy wymienić samochód", ja: "ciekawe czy mi się poprawi cera" ;) Uwielbiam różnice płciowe ;))))

Dziewczyny były jakieś wieści od Ilonki?
Lori
jestem ciekawa co u Ciebie?Dałaś radę dzisiaj czy znów nic?
Anisiaj Ty jestes psychologiem dziecięcym? To macie ładny "zestaw" w domu.Ty + mąż.:tak:

gosiulek73 - wybuchowy wręcz ;) mąż jest od młodzieży i rodzin, a ja od dzieci. Psychole pełną gębą ;))) Z tego, co pamiętam Ilonka się nie odzywała, chyba...

gosiulek - i tak i nie ;) wyobrażasz sobie - jesteś nastolatką, chcesz się buntować, a Twoi rodzice chcą gadać i analizować wszystko?;) ja się czasem śmieje, jak mój M ze mną rozmawia - jest taki wyrozumiały, taki cierpliwy, nawet jak ja krzyczę. Chyba czasem wolałabym, że uderzył pięścią w stół, a nie przepracowywał wszystko ;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry