• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
agnieszko ja w sumie robilam juz 3 testy w 23dc 25dc i wczoraj ale nie z porannego moczu i dupa:-(jedna krecha tyle ze ja nie wiem jak to ze mna jest bo ja zawsze robilam testy w 28dc czyli dzien po terminie@ dzisiaj mam 27dc poza tym ze spadla mi temp i bola mnie tylko krzyze to jest ok wczoraj czulam sie okropnie mialam zawroty glowy leciala mi krew z nosa ale mialam niskie cisnienie moze to bylo przyczyna bo na dzidzie w tym cyklu juz nie licze choc @ nadal nie ma:-)ale ten bol krzyzy jest okropny dziwny jakis a brzuch wogole mnie nie boli jutro sie okaze jak dzisiaj nie dostane @ to cykl bedzie 27d przewaznie takie mam

Witajcie:)
Jestem jestem dziewczynki obecna nadal:) Staranka nadal sa chociaz nie wiem czy juz sobie nie popusic bo "tam" sucho :( Ide dzis do gina zobaczymy co powie, mam nadzieje ze ze mna jest wszystko ok:) Buziaki i milego dzionka:)

losiczka - kurka wodna no .....buuuuuuuuu :wściekła/y: no nic, kolejny cykl, tym razem pewnie odpuszczasz mierzenie tempki , wiec bądźcie blisko bez presji , bez myslenia , tylko idzie na żywioł:) a sukces murowany :D:-) Trzymam kciuki :******
Aga- ale widzę ze u Ciebie ta temka w sumie ciągle na takich niskich poziomach wiec taki masz urok wiec nie skreślaj cyklu, bo jest OK !!!!!!!!!!!
zagubiona- trzymam kciuki &&&&&&&&& powiem szczerze ze teraz jak bede miec znów takie objawy co TY masz to nie bede sie nakręcać bo u mnie sie nie sprawdziły , ale u Ciebie ...... oby to była fasolka ;))))))))))) jeszcze 2dni i sie okaże :)

Ja zamówiłam juz 6 testów- bedą na nastepny cykl na pewno, jesli tempka nie spadnie to zrobię w niedziele juz rano( dzien przed @ )

u nas deszczyk pokrapuje, ale ogólnie duszno, zakupy juz zaliczyłam wiec mam spokój juz :)

Mam pytanko do dziewczyn które mają zmywarkę
Kupuje tabletki W5 w lidlu za 7,88zł( 30sztuk) ale widzę ze są tez i inne za 17zł takie All in 1 , uzywała może któraś z Was tych droższych ????????

witam losiczka to dla ciebie :-) bedzie dobrze ....

zagubiona ja rowniez trzymam kciuki za fasoleczke aby bylo oki

umnie dzien jak co dzien okres sie konczy wiec na nowo zaczynamy starania moze teraz po spiralce wszystko sie wyreguluje milego dnia zycze dla wszystkich

reklama
dziekuje dziewczyny jestescie kochane tak jak sobie obiecalam zadnych testow zadnej temp luzak i tyle dobrze ze cykl 26d wczesniej beda nowe staranka:-) violu niestety nie pomoge ci bo moja zmywarka ma 10 palcow ha ha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry