reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

aga-
uwielbiam ten placek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tą masę robisz z budyniu czy inaczej ?????? bo różnie sie to robi :p
losiczka- a niech wie chłop ze ma szaloną babę :p
zagubiona - juz pewnie siedzi u gina na koźle albo lezy i patrzy sobie na swoje pęcherzyki hihi :) trzymamy kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&

Ja sie przespałam z małym godzinkę , aż inaczej sie teraz czuję :) mały najedzony wiec chyba czas wyjść na dwór, szkoda tej pogody abu gnić w chacie !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bede wieczorkiem , !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Bobofrutek - ja mieszkam między Letterkenny, a Derry (tuz przy granicy z Irlandią Północną), mój brat mieszka w Tralee i za tydzień się tam wybieramy na chrzciny mojego bratanka.

Czesc kobietki... Ledwo co zostalam przyjeta to mi sie net zepsul i dopiero wczoraj naprawiono wiec nic nie moglam napisac... Ja juz po dniach płodnych, zobaczymy co z tego wyjdzie... a poza tym od 16 dnia cyklu biore znow dupka i nadal bromergon, wiec wszystko sie moze zdarzyc ale watpie bo z moim D. przytulalismy sie ze 3-4 razy i nawet nie wiem czy byla owulka(podbrzusze pobolewalo)...
Zagubiona tzrymam &&& zeby wszystko bylo dobrze a poza tym to kiedys czytalam ze jestes ze Stargardu tak???
A staraczkom &&&&&&& zeby w koncu sie udalo, bo przeciez dzidzius to najwiekszy dar!!!

madlen nie czuje sie inaczej wlasnie czuje soe normalnie, dzis mnie zaczal jajnik cos pobolewac ale to zapewne na @ bo na fasolke raczej nie stawiam i nie nakrecam sie sie bedzie fasolinka, Ja bede najstarsza staraczka na tym foum, wszystkie juz zafasolkujecie a ja bede nadal sie starac hihi, no ale coz cierpliwosc poplaca wiec trzeba byc cierpliwym :-)

czesc dziewyszki juz po wizycie, niestety pecherzyka jeszcze nie zobaczylam.
Lekarz okreslil ciaze na 5 tydzien, cos tam sie w macicy zaczyna ale jeszcze nie ma pecherzyka, mam isc jutro bete zrobic. Dostalam luteine 2razy dziennie w polowie ciazy jakas opaske na szyjke mi zalozy. Powiem wam ze w szoku bylam jak podszedl do mnie mam dzwonic nawet jak plecy bolec mnie zaczna, ze wszystkim mam dzwonic zreszta nic nie bagatelizowac. Za 2 tygodnie kolejna wizyta. i wiecie co w szoku bylam bo za badanie cytologie i usg wzial tylko 100 zl a jak zapytalam ile opaska kosztowac bedzie odpowiedzial nic w prezencie dostaniesz

Zagubiona a po co ta opaska? cos nie tak jest ze musisz miec te opaske? Za dwa tygodnie to mozliwe ze juz serduszko zobaczysz Kochana. Dbaj o siebie :)

aaaa no to dobrze ze dba. a w ogole jak tam dolegliwosci ciazowe? masz jakies? ja znow sobie z ciekawosci zmierzylam tepke i znow mialam 37.3 ciagle mam taka sama tam hehe a termomert jest dobry. no wiem ze nie mierze z rana i w ogle no ale codziennie jest taka sama hehe dziwne co? a w ogle to od wczoraj mi jakis nerw pod okiem skacze i nie chce pierun jeden przestac hihi :)

tylko brzuch mnie pobolewa nic wiecej, w pierwszej ciazy tez prawie nie mialam objawow

robie placki ziemniaczane ktoras ma ochotke?

reklama
Do góry