reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo dokładnie to twoja decyzja i przemyśl ja sobie czy poradzisz sobie z tymi załatwieniami.my chodzilismy na nauki przez 2 niedziele chyba po 4 godz...ale wiem ze moja kolezanka dała w łape i ktos jej to podbił(tez jej spieszno było;-))
ilona ale ze jak spadek czyli cos takiego jak miałam w tamtym cyklu ten spadek tempki w 14dc???
zagubiona no to &&&& za wizyte!!!a ty na kiedy masz termin na maj??
wiecie co troche sie boje tej wizyty jutro bo jak pecholki nie rosna to cykl stracony... i znowu tyle czekania i wszystkiego...masakra...Jeszcze moj mały dziś taki skrzetniak był ze normalnie miałam go juz dosyc...

reklama
na pewno moją intencja nie było to żeby ,,dopiec,, Ale jak ktoś chce ślub kościelny czyli jest wiary katolickiej. Czyli kazdy katolik wie jaka jest kolejnosc rzeczy ...Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki . A wiadomo ,że każda z nas robi tak aby było dobrze ....

agnieszko jeszcze nie wiem na kiedy mam wg kalendarzy na necie miedzy 28.05a 1.06 dopiero po usg gin okresli, ale znajac zycie jeszcze z 3 razy termin sie zmieni

wpadam powiedziec wam dobranoc ..:tak:
ciezaroweczkom spokojnej nocki a staraczkom milych przytulanek :tak::tak:
jutro moj mezus ma urodzinki,takze nie wiem czy do was zajrze...,jakby co to milego weekendu ;-)

ILONA no to zobaczymy jak to z ta moja tempka bedzie...zreszta jutro gin powie czy jest na co czekac czy nie...
MADLEN to tam swojemu M ładny prezencik na wieczór przyszykuj i powiedz ze drugą czesc prezentu za 9 mies dostanie;-D
zagubiona no w sumie ja miałam na 17 kwietnia termin A urodziłam 1 maja...

zagubiona - ja usg to chyba gdzieś za 3 m-ce.... , a terminy to tylko takie przybliżone mogą być, bo różnie z tym bywa. Moja młodsza wg terminu miała sie urodzić 8 kwietnia, a urodziła sie 18!!!

Witam:)
Dziś ja pierwsza:)

Zagubiona
ja mam wizytę na 25,10.i pewnie też usg.

Powiem wam że idę dziś do mojego lekarza ale tylko po l4, u mnie w pracy szpital dziewczyny po przeziębiane co ja się będę narażać.

reklama
trzecia w takim bądź razie :-D
losiczka a co sie działo w nocy ?>???????
viola- masz absolutną rację !!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze tego brakuje abyś sie rozłożyła !!!!!!!!!

Boże jaka ja jestem złaaaaaaaaaaaaaaa...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam ochotę tego kota na balkon wyrzucić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Możecie sobie wyobrazić ze wczoraj pranie wstawiałam jeszcze po 23 !!!!!!!! Bo Jaś zasnął późno i go chciałam przenieść do jego pokoju wchodzę a tam smród mnie odrzucił, ja sie patrze a tam na jego poduszce wielka KUPA !!!!!!!!!! i pół poduszki osikane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pieprzony kot !!!!!!!!!!!! Z nerwów tak mnie zaczał boleć brzuch i od razu zaczeło mnie mulił z tego wszystkiego, ręce mi sie trzęsły , myslałam ze juz na noc go eksmituje na balkon ale nie jestem taka !!!!!!!!!!! Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i poduszkę uprałam i posciel bo i posciel była mokra w paru miejscach a poszewkę od razu do kosza wyrzuciłam !!!!!!!!! w sobote bedzie mój jechał i dziecku posciel odkupował skoro sobie cholera kotka do domu przywlukł !!!!!!!!!!!!
Jeszcze nie dzwonił ale jak zadzwoni to ja mu juz powiem do słuchu co myślę !!!!!!!!!!

Do góry