reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Witajcie Kochane!
Ja dzis zdechnieta :-( Niedawno co wstalam a juz jestem spiaca i jaka taka zmeczona :-(
Kto mial dzis testowac? czekamy na wiadomosci :-)
Ja dzis zdechnieta :-( Niedawno co wstalam a juz jestem spiaca i jaka taka zmeczona :-(
Kto mial dzis testowac? czekamy na wiadomosci :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Karolek- mnie bardzo bolał brzuch jak na @ zawsze pare dni przed @ a potem robiłam test i były II krechy
tak więc może to fasoleczka, ale nie chce Cię nakręcać bo wiem jak to potem boli jak przychodzi @,dlatego życzę z całego serca aby @ nie przylazła !!!!!!!
bobo-no takie uroki ciązy, po I trymestrze powinno być już lepiej

dziewczyny jutro testują !!!!!!!!
wiec czekamy niecierpliwie
a może jednak któraś juz zrobiła sikańca ??????? przyznawać sie szybko 
Dziś dzień dziecka utraconego, dla wszystkim aniołków zapalam światełko
[*] u nas są takie mamy aniołkowe dlatego to napisałam !!!!!!!!!!!!:-
-
-
-
-
-
-(
bobo-no takie uroki ciązy, po I trymestrze powinno być już lepiej

dziewczyny jutro testują !!!!!!!!

Dziś dzień dziecka utraconego, dla wszystkim aniołków zapalam światełko
[*] u nas są takie mamy aniołkowe dlatego to napisałam !!!!!!!!!!!!:-
Z
zZagubiona
Gość
Ilonko dla naszym aniolkow
[*]
[*]
[*]
Witam nowe staraczki.
Dziewczynki ja chyba dzisiaj za bardzo nie popisze z wami kiepsko sie czuje katarzysko jakies mnie dopadlo
, glowa peka. Jak ja nie lubie jesieni buuu 
[*]
[*]
[*]
Witam nowe staraczki.
Dziewczynki ja chyba dzisiaj za bardzo nie popisze z wami kiepsko sie czuje katarzysko jakies mnie dopadlo
witam dziewczyny :-)
znowu mialam sporo do nadrobienia..
;-)
Violu nie czytaj bzdur,nie w kazdej ciazy sa mdlosci.
...u mnie byly tylko w pierwszej,druga juz mialam bez wymiotow ;-),kazda ciaza jest inna..porod tez..
Karolek czasami brzuch boli,a potem na tescie sa 2kreseczki
,trzymam &&&&!!!
;-),a kiedy testujesz?
Pola,Losiczka a wy kiedy robicie test?..&&&&&&&& nadal mocno zacisniete !!!!;-);-);-)

[*] dla wszystkich Aniolkow ...
witam nowe staraczki
))
znowu mialam sporo do nadrobienia..

Violu nie czytaj bzdur,nie w kazdej ciazy sa mdlosci.

Karolek czasami brzuch boli,a potem na tescie sa 2kreseczki

Pola,Losiczka a wy kiedy robicie test?..&&&&&&&& nadal mocno zacisniete !!!!;-);-);-)

[*] dla wszystkich Aniolkow ...
witam nowe staraczki
Karolekk
Aktywna w BB
Madlen nie wiem dokładnie kiedy powinnam testować, bo mam nieregularne cykle od 34 do 40 dni. Chciałam zrobić test w środę. Teraz mam 29 dc i brzuch mnie boli od wczoraj więc pewnie już nie zdąże zatestować. Nigdy mnie brzuch przed okresem nie bolał 2 dni. Dlatego rano byłam pewna, że już mnie zalała @ a tu narazie nic. Więc czekam.
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
witajcie dziewczynki moje dzisiejsze samopoczucie to nic wiecej jak czekanie na @ :-( w sumie to juz od 2 dni czekam :-(brzusio boli :-( ale do tej pory sie nie pojawila @ wiec zobaczymy jutro czyli wypada ze cykl bedzie 27d do poludnia jutro sie wszystko wyjasni
dziekuje za kciuki i witam nowe staraczki :-)
dziekuje za kciuki i witam nowe staraczki :-)
Karolek to trzymam mocno &&&,aby @ nie przyszla a byly 2kreseczki..
ja mam cicha nadzieje,ze teraz nam sie uda..chociaz gdzies tam pojawia sie zwatpienie..:-(..ostatnio moja cora powiedziala,ze nie chce nic na swieta,ale chce abym jej powiedziala,ze bedzie miala braciszka albo siostrzyczke...juz nawet imiona wymyslaja z bratem..
...
Zagubiona zdrowka zycze ;-) !!,no niestety jesien sprzyja chorubskom..
Losiczka a moze jednak malpa nie przyjdzie ?..oby !!!
ja mam cicha nadzieje,ze teraz nam sie uda..chociaz gdzies tam pojawia sie zwatpienie..:-(..ostatnio moja cora powiedziala,ze nie chce nic na swieta,ale chce abym jej powiedziala,ze bedzie miala braciszka albo siostrzyczke...juz nawet imiona wymyslaja z bratem..

Zagubiona zdrowka zycze ;-) !!,no niestety jesien sprzyja chorubskom..
Losiczka a moze jednak malpa nie przyjdzie ?..oby !!!
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Cześć i czołem,
Viola - to moja trzecia ciąża i w żadnej nie miałam tych nieprzyjemnych objawów, nie czytaj i nie słuchaj takich rzeczy!!!
Viola - to moja trzecia ciąża i w żadnej nie miałam tych nieprzyjemnych objawów, nie czytaj i nie słuchaj takich rzeczy!!!
reklama
Podziel się: