reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Viola- teraz to juz bedzie piękne maleństwo z serduszkiem jak dzwon :tak::tak::tak::tak:, !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Mamusia- hej :) super ze mdłości minęły :tak::tak:
Silene podczepiam sie pod tą kawusię :-)
ania Ja dostaje zawsze rano @ tzn do południa to juz mam,!! ale przeważnie to albo w nocy albo rano jak idę do łazienki,

Wstawianie suwaczków do podpisu​

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w prawym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

reklama
witam was po weekendzie!

ilonka ja cały czas wierzę że u ciebie fasolka. ale nie nakręcam Cię. poczekaj spokojnie i jutro testuj. u mnie też brak objawów. więc nastawiam się na kolejny cykl.

ania, bietka za was też trzymam &&&&&. mam andzieję że rozpoczniecie wysyp fasolek w listopadzie.

viola trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. ale Ci zazdoszczę. mam nadzieję że wkrótce dołączymy do Ciebie

witam nowe staraczki.

u mnie temperatura dzisiaj bez zmian ale po koszmarnej nocy. objawów jakichkolwiek brak. ani na @ ani na fasolkę

agnes widzisz, i Tobie i mnie juz 3 dni z rzędu utrzymuje sie ta sama tempka, wiec jeśli Tobie juz przepowiedziałam PLUSIK na koncu cyklu to może i ja sie załape???????hehe :) trzymam kciuki, &&&&&&&&&&&
ania- no brawo , suwaczek pierwsza klasa :-D:-D:-D

witam ponownie ja bez kawusi cos mi niepodchodzi ale sokiem malinowych :-)
szkoda ze ja nie moge isc na usg u mnie dopiero piewsze w 12 tyg jesli chce to prywatnie u anglika ale cena tez niezla ale chyba sie wybiore za miesiac do polskiego ginelokoga

silene u mnie tez dziaczki wole w szkole maja ale ze spaceru jeszcze nici niech wyzdrowieja do konca jutro juz powinnam juz wysc z domu .

Ostatnia edycja:
A moje bąble doszły do wniosku że nie chcą iść na plaże tylko chcą malować farbami na ogrodzie no to mój najstarszy synuś wystawia właśnie krzesełka i zaraz będą tworzyć piękne rysunki.
justyna moje dopiero co doszły do siebie po chorobie masakra

reklama
witajcie dziewczynki jakos nie mam zmiru na pisanie ale podczytuje was kochane :-)
wpadlam sie przywitac i pewnie znowu znikne
ilonko agnes pachnie mi tu malutka fasoleczka dziewczyny trzymam kciuki najmocniej jak sie da &&&&&&&&&&
ilonko a ty mialas kiedys taki dlugi cykl?

SILENE A W JAKIM WIEKU MASZ DZIECIACZKI?
VIOLU TRZYMAM KCIUKI ZA FASOLECZKE NIECH SIE POKAZE MAMUSI W CALEJ OKAZALOSCI:-)
DZIEWCZYNKI ZAGUBIONA NAM ZNIKNELA:-( PROSZE ODEZWIJ SIE CZY WSZYSTKO OK

Ostatnia edycja:
Do góry