reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

silene młoda dupka jestes więc sio z tymi głupimy myslami !!!!!!
losiczka i co teraz robicie???? w senie ostatnie boboseksy na ile dni przed owu ???????????tak samo ??????
aniu bardzo Ci dziekuję, jakbym miła jeszcze pytania to moge pisac na priv ?????????kurcze masztaki świetny zawód, studnia a pracy nie.......:-:)-:)-:)-( co za kraj !!!!! no ale tak własnie jest jak się nie ma "pleców" to cięzko !!!!!!!!!!!!!!

reklama
No ja jak bog da urodze w wieku 40l :-) a wy myslicie ze co ja mam w glowie ?tak samo metlik niepewnosc jak to bedzie moje chlopaki to dwa zywioly wiec ta dzidzia bedzie musiala sie przyzwyczaic do gwaru w domy ale jestem dzielna i wierze ze dam rade choc juz teraz mam co robic no i dzieki wam przynajmniej nie oszaleje z myslami bo moge je wyrzucic z siebie dziekuje

ILONKO KURDE ODWAZE SIE PRZESUNAC NA 10DC ALE TO JUZ OSTATECZNOSC WG TEMP OWULKE MAM NA 13DC WIEC MUSI TAK BYC ZEBY BYLA CORA MUSZE BYC CIERPLIWA I TYLE A TO TAKIE TRUDNE
:-(

Ostatnia edycja:
bardzo was podziwiam kobitki moje (losiczka, silene) i baaaaaaaaardzo mocno kciuki trzymam aby Wam sie udało szybciutko zajść i szczęśliwie urodzić :-D:-)
Ja bym chciała trójkę ale pisałam juz o tym kiedys heheh :p na razie ten jeden bąbel jest całym moim światem !!! powiem szczerze ze jak znów cos bedzie nie tak to bedzie nasze ostatnie staranie,( na jakis czas) ale tak szybko juz nie zdecyduje sie na starania, bo rozchoruje sie jeszcze !!!!!!!!!!!! ale wierze ze jednak tym razem jak sie uda to bedzie juz wszystko dobrze , odgarniam czarne mysli !!!!!!!!!!!!!!!!

a gdzie zagubiona,bobo, lilian ???????? halo,prosze sie odezwać :-p

Ilona oczywiście, że możesz pisać na priva :) Jak tylko będę umiała pomóc to chętnie :)

Ja na obiadek dziś robię filet z kurczaka grilowany z sosem czosnkowym :D i do tego warzywka z patelni i pomidorka z cebulką :D Mężuś będzie się zajadał. A po obiadku pojadę z psem do lasu ( o ile nie zacznie padać).

jejku człowiek troszkę popracował - nie było go 4 godz a tu tyle postów :-D

ania ja robiłam testy owu w tym cyklu - test jest pozytywny tylko wtedy, gdy kreska testowa jest taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza. Jeśli jest blada - test negatywny.

ilona dziękuję:*
Moja mama strasznie panikuje z powodu naszej decyzji...martwi się jak dam sobie radę z czwórką dzieci ale też bardzo nam kibicuje.
losiczka uda nam się kochana zobaczysz ja trzymam za Ciebie mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam! Jeśli mogę to chciałabym dołączyć do Was :) streszczę trochę moją sytuację :) otóż od ślubu praktycznie się nie zabezpieczamy bo chcemy mieć dziecko :) jednak miałam baardzo nie regularne cykle-stwierdziłam, że to przez nakręcanie i być może nadwagę... żeby mieć dzidzię schudłam 12kg :) nadal jestem gruba ale już w rozm 42 ;) cykle się unormowały i w tym m-cu staraliśmy się tak "na poważnie" z testami owu (ciężko mi ją było przewidzieć)... i teraz tak test pokazał 2 kreski w 23 i 24dc (a już myślałam, że owu nie będzie wcale) przytulanko było w 22dc i w 24dc (oczywiście nie tylko w te 2 dni- te były najbliżej owu, którą pokazał niby test)... w 25dc już druga kreska była bardzo jasna, a dzisiaj znowu ciemniejsza... hmm gubię się w tych testach... w sercu mam ogromną nadzieję, że w końcu się uda :) a w poprzednich cyklach raczej na 100% nie trafiałam w owu-nie przypuszczałam, że u mnie jest ona tak późno

ilonko ja ciebie tez bardzo podziwiam i wogole wszystkie dziewczyny ktore po poronieniu staraja sie o dzidzie nerwy musza byc niesamowite nie da sie mowic sobie ze bedzie ok bo zawsze jakis lek pozostanie moja siostra urodzila core a potem 2 razy poronila a ja plakalam razem z nia a potem urodzila synka tak ze wiem ze mozna :-)
justynka77 mnie testy owulacyjne przez 7 dni po owu pokazywaly ii grube kreski w 13dc mialam niby miec owulke wg testow a w tm samym dniu bylam na usg i wg badania bylo po owulce wiec ja nie korzystam z nich bo i tak nic nie wiem lepiej mierzyc temp ale to juz nasza ekspertka ilonka ci wytlumaczy co i jak powodzenia

reklama
A mnie dziś nosi jak ostatnio Ilonkę, żeby zrobić test choć wiem, ze jest zbyt wcześnie bo przecież 10 dni od owulki...:) Kurde zwariować idzie: )A jeszcze sama w domku siedzę i się nakręcam a ze spaceru nici bo leje...

Do góry