reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnes chyba nie. To nie wielki ból, po prostu czasem zakłuje w brzuchu i jajniku tak jak na @, ale do @ jeszcze sporo czasu. Też chce testować w Piątek, chyba że nie wytrzymam, ale to i tak nie miałoby sensu testować wcześniej ; )

reklama
wpadlam na chwilke a tu tyle pastow

ania-aneczka
ja urzywam przy tym cylku testow i czym blirzej owulacji robila sie ciemniejsza jednak ciemna kreska zrobial sie u mnie po owulacji. rzeby wiedziec jak ciemneja z calego cylku trzymalam i porownywalam .

Hej dziewczynki, dawno mnie Tu nie było a tu tyle się dzieje:-)
witam serdecznie nowe staraczki i trzymam mocno kciuki:-) będziemy walczyc razem!!!
ja powiem szczerze, że spuściłam z tonu i wyluzowałam, ale to chyba dlatego, że mam okres (teraz już końcówkę) i cykl przede mną:-), w tym miesiącu nic nie liczę, nie staram się o dziecko tylko cieszę moim mężem:blink:
co do testów owu to jakoś nie chce mi się za to zabrac bo nie zamierzam się tak stresowac i wyliczac kiedy mam się bz....ac bo to nie o to chodzi:-)

ania mnie boli brzuch jak na @ JUZ TYDZIEN!!!!!!
Boże dziewczyny jak ja sie boje jutra !!!!!!!!!!!!!! czuję ze ta tempka spadnie na łeb na szyję i będzie lipa a nie dzieciątko :-:)-:)-:)-( doła złapałam i tyle :-( przelezałam pół dni w sumie, ledwo zyje taka senna jestem ,jakoś taka zmęczona :-:)-(dziś pewnie połóże sie spać wcześniej, Jaś zmęczony tez jakiś wiec po 20 juz bedzie lulać !!!!!!!!!!!!!!!!!

witam justynka- jakbys zdecydowała sie na NPR to daj znać ja Ci prześle różne linki sama wytłumacze co i jak bo z tego co piszesz to może lepiej prowadzić wykres !!!!!!!
Silene - ja codziennie mysle o moim aniołku i wierze ze niebawem ześle nam brata lub siostrę dla Jasia :tak::tak::tak::tak: ale wiem ze jak zajdę w ciązę to nie bedzie sielanka jak przy małym tylko strach czy wszytsko tym razem bedzie dobrze, ale bede silna baaaaaaardzo silna i zrobię wszystko co w mojej mocy aby donosić !!!!!!!

ilonka nie bój się :* jesteśmy tu- odezwę się zaraz rano :)
hej MałaMI - świetne podejście- trzymam kciuki - ja tak nie umiem :(
ania - robiłaś testy owu- bo pytałaś i sama nie wiem... trzymam kciuki &&&&&&&&
agnes Ty też w piętek testujesz ????

reklama
Do góry