reklama
Silene
Fanka BB :)
Tymuniek dzięki,niewiele tych fotek ale postaram się jeszcze co nieco dodać:-)
zilla
Zaciekawiona BB
hehe...jakbym czytała o sobie;-)...najpierw wzbranialam sie rekami i nogami, a teraz kwas łykam, staram sie nie pić %, nie palę od 3 lat. oj my kobiety to i niecierpliwe jestesmy i zmienne![]()
Ja dziś zarejestrowałam się do gina na cytologię, ale robię ją dopiero 15.11, bo 02.11 powinnam dostać @ No a cytologię powinno się robić między 10-20 dc.
Witam wszystkie nowe staraczki:-)
Silene
Ja mam końcówkę @ i zabieramy się do pracy.
Z
zZagubiona
Gość
czesc dziewczyny
ja jakos zyje narazie od prawie tyg nie boli, caly czas chodze glodna to jakas masakra normalnie w ciagu miesiaca kg wiecej
. Nie bylo mnie kilka dni i zastalam ponad 20 str ponad godzina czytania a i tak nic nie pamietam wybaczcie za duzo informacji
Witam nowe staraczki
Violu jutro zobaczysz swoje malenstwo
ale fajnie ja musze jeszcze ponad 2 tyg czekac 
Ilonko &&&&&&&&&&&&&
ja jakos zyje narazie od prawie tyg nie boli, caly czas chodze glodna to jakas masakra normalnie w ciagu miesiaca kg wiecej

Witam nowe staraczki
Violu jutro zobaczysz swoje malenstwo

Ilonko &&&&&&&&&&&&&
ania-aneczka
Zagubiona pozazdrościć tylko
Dbaj o siebie i jedz kiedy masz ochotę
Z
zZagubiona
Gość
niestety nie jest tak rozowo nie moge jesc kiedy chce ani nawet co chce w tamtym tyk wykryto u mnie kamice zolciowa no i ciaze mam wysokiego ryzyka tez wiec nie ma za bardzo czego zazdroscic
ania-aneczka
Zagubiona dasz radę
Warto się pomęczyć dla dzieciątka: ) Nigdy nie byłam w ciąży więc do końca pewnie nie rozumiem jak to jest z tymi objawami, ale wierze że wszystko będzie dobrze.
Dbaj o siebie,
Buziaki kobietki i do juterka
Dbaj o siebie,
Buziaki kobietki i do juterka
Silene
Zagubiona trzymaj się cieplutko i dbaj osiebie
reklama
Z
zZagubiona
Gość
dziekuje dziewczynki