Witam
Nazywam sie ania i jestem na tym wątku nowa choć ilona24 powinna mnie pamiętać z wątku ciąża po poronieniu, z tamtym wątkiem tak jak ona pożegnałam sie na jakiś czas bo chyba musze do tego wszytskiego dystans złapać, was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać bo też sie staram po raz drugi o dzidziusia to już mój 5 cykl starań i narazie nic
choć tak bym chciała, termin kolejnej @ mam na 3.11.11 i mam nadzieje że nie przyjdzie, choć testować wtedy nie bede, cierpliwie odczekam tydzień czasu i wtedy jak nic nie bedzie zatestuję
ponieważ juz w zeszłym miesiącu miałam dziwną sytuację najpierw przeziebienie, potem grzyb sie pojawil @ sie spóźniała tydzień, cien drugiej kreski był ledwo ledwo ale był a tu po tygodniu po wzieciu 14 tabletek duphastonu przyszła
wiec teraz mam mieszane uczucia do tych testów i staram sie nie nakrecac, duzo mi to pomogło nie pisanie na wątku ciąża po poronieniu bo jakoś sie nie nakrecałam, teraz nie liczyłam dni płodnych, śluzu itp. nie prowadze obserwacji z tempka i nie wiem co mi przyniesie los oby mała fasolke 
Trzymam za was wszystkie kciuki&&&&&&&&&&&&&&:-)
Nazywam sie ania i jestem na tym wątku nowa choć ilona24 powinna mnie pamiętać z wątku ciąża po poronieniu, z tamtym wątkiem tak jak ona pożegnałam sie na jakiś czas bo chyba musze do tego wszytskiego dystans złapać, was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać bo też sie staram po raz drugi o dzidziusia to już mój 5 cykl starań i narazie nic
Trzymam za was wszystkie kciuki&&&&&&&&&&&&&&:-)