reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam
Nazywam sie ania i jestem na tym wątku nowa choć ilona24 powinna mnie pamiętać z wątku ciąża po poronieniu, z tamtym wątkiem tak jak ona pożegnałam sie na jakiś czas bo chyba musze do tego wszytskiego dystans złapać, was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać bo też sie staram po raz drugi o dzidziusia to już mój 5 cykl starań i narazie nic :( choć tak bym chciała, termin kolejnej @ mam na 3.11.11 i mam nadzieje że nie przyjdzie, choć testować wtedy nie bede, cierpliwie odczekam tydzień czasu i wtedy jak nic nie bedzie zatestuję :) ponieważ juz w zeszłym miesiącu miałam dziwną sytuację najpierw przeziebienie, potem grzyb sie pojawil @ sie spóźniała tydzień, cien drugiej kreski był ledwo ledwo ale był a tu po tygodniu po wzieciu 14 tabletek duphastonu przyszła :( wiec teraz mam mieszane uczucia do tych testów i staram sie nie nakrecac, duzo mi to pomogło nie pisanie na wątku ciąża po poronieniu bo jakoś sie nie nakrecałam, teraz nie liczyłam dni płodnych, śluzu itp. nie prowadze obserwacji z tempka i nie wiem co mi przyniesie los oby mała fasolke :)
Trzymam za was wszystkie kciuki&&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
aniu- jak miło Cię widziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,a sio,a sio mówię małpie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

silene-jakie ciasto piekłaś???????????podziel sie,nie bądz taka:p

Dzięki ilonko za kciukasy, nie gwarantuję że będę non stop pisała ale napewno was bede podczytwyała boję sie ze znowu o niczym innym nie bede myslec tylko o tym kiedy zatestowac czy jest dobry sluz czy to juz teraz itp. musze naprawde wyluzowac, jest ciezko ale jakoś daję rade :-)choc ten miesiąc jest dla mnie bardzo ciezki na 30 października miałam termin :-(

ania witaj mam nadzieję że na naszym szczęśliwym wątku szybko pojawi się u Ciebie fasolka

u mnie jednak @ się zbliża bo od rana bardzo boli brzuch. zawsze tak mam kilka dni przed

Aniu,ja wiem,ja mialam na 17 pazdziernika;( i ja ciągle liczę na to ze pazdziernik na przekór bedzie szczęśliwy,a u Ciebie bedzie listopad:-D
pisz kiedy bedziesz mogła,a wiem jak to jest,bo tez myslę,choć powiem sczerze ze dzis jestem spokojna,co bedzie to bedzie ale musi byc dobrze!!:-D:-D:-D głowy sobie nie urwę,:-):-):-):-):-) nie powiem,Ci nie mysl bo to trudne ale bądz pozytywnej mysli :)

DZIEWCZYNY !!!!! 11 DPO. Coś mnie skusiło zrobić test. WIDZĘ 2 KRECHY !! CAŁA SIĘ TRZĘSĘ !! NAWET NIE CZYTAŁAM CO PISAŁYŚCIE !! Tzn Ilonko czytałam, że temp wzrasta z czego się ciesze. Ale nie wiem co robić. Zwiariowałam i zachowuje się jak dziecko ;) Są dwie kreski albo test WADLIWY bo to ACON z allegro...chyba polece na bete...bo przecież ja nic nie czuje:) Tylko myslałam, ze okres dostałam bo tak mokro miałam i brzuch boli :) AAAA tylko martwi mnie, że brzuch boli dosłownie jak w dniu okresu i przepraszam, że to napisze...rozwolnienie.Czy to w razie co normalnie? Matko aż mi się jeść nie chce...Musze iść na bętę, mam nadzieje, że mi zrobią bo laboratorium do 9 czynne..

Ostatnia edycja:
ania witam my się nie znamy no i oczywiście &&&&&&&&&&&&&
ilona
dla Ciebie:*
43388709_0141.jpg

ania-aneczka gratulację! cieszę się że ci się udało. leć na betą i daj znać. ale i tak możesz już wariować ze szczęścia bo masz fasolkę

silene mega apetyczny kawałek

reklama
Do góry