reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ania-aneczka bez paniki na pewno odbierzesz ładą betę. teraz nerwy nie wskazane.

ja się nadal źle czuję. siedzę w pracy a brzuch boli i już tracę całkiem nadzieję. typowy ból u mnie na @. ale w tym cyklu jestem dzielna. bez załamywania się. będą staranka w przyszłym i mam nadzieję że tym razem udane

reklama
agnes kiedy masz termin @? Przecież jeszcze jest nadzieja:) Ja teraz nagle mam mdłości heh ;) Ale zobaczymy co pokaże beta. Musze emocje trzymać na wodzy...:) Dziękuje Wam za wsparcie bo oprócz męża nie chce się póki co z nikim tym dzielić :)

ania-aneczka myślę że @ powinna być w piatek lub sobotę. owulka wg temperatury była 14 lub 15.10. ale nie czułam jej tak jak w poprzednich cyklach

Witajcie:)
jestem tu nowa, ale chętnie bym do Was dołączyła jesli można. Przedstawię się krótko, mam 25 lat, od pażdziernika postanowiliśmy z mężem zacząć starać się o dzidziusia. Wcześniej przez 2 lata brałam tabletki, mam nadzieje że to teraz nie sprawi problemów. Robiłam już test (7 dni po owulacji)w tym miesiącu, ale wyszla tylko jedna kreska, cóż może się za bardzo pospieszyłam, a może po prostu w tym miesiącu się nie udało.

Pozdrawiam wszystkie spodziewające się jak i przyszłe mamusie :)

cos czuje ze bede rozowe ciuszki kupywala hehe jestem tak wypryszczona ze strach i wszystko wciagu jednej nocy masakra

ilonko i jak robilas wlosy czy dajesz sobie narazie spokoj

reklama
zagubiona to &&&&&&&&&& zaciśnięte. mam nadzieję że przeczucie na córę sie potwierdzi za kilka tygodni

ja dzisiaj zauważyłam trochę śluzu niby kawa z mlekiem niby różowy. to 10 dpo więc pewnie małpa się zbliża. i cały czas boli brzuchol

Do góry