reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ale sama tych badań nie będę robić nie? Poczekam do tej wizyty i dopiero zrobię wszystko co poleci lekarz...no jak ja wytrzymam no.

A w ogóle to w dzień owulacji, którą myslę, że czułam to po przytulanku trzymałam nogi w górze 15 minut bo mam tyłozgięcie, ale nie twierdze, że to pomaga :) Raczej dla śmiechu to robiłam..może miało jakiś wpływ;)

A co do testów owulacyjnych to ja nigdy nie miałam dwóch równych kresek...po prostu jak uznałam , że jest ciemniejsza od pozostałej to uznałam to za ten dzień...też nie potrafię powiedzieć czy pomagają, pewnie trochę pomagają ale i tak trzeba wsłuchać się w organizm

reklama
Skończyłam na 263 w pracy - przychodzę 283 -wow :)
czytam i czytam :)
ania-aneczka nie denerwuj się, spokojnie możesz iść w 8 tc - jeśli nic Ci się nie będzie działo, wtedy już zobaczysz na USG fasolinkę :) dbaj o siebie :)))) jeszcze raz gratuluje :)
ilonka sikaniec rano ???? :) jeśli tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

miłego wieczorku wszystkim :*

uuuufffffffffffffffffff skonczylam czytac i moge cos skrobnac
Ania2403 , Tigresse witajcie
Ania-Aneczka
sloneczko Gratuluje:-):-):-)az sie lezka kreci w oku
Ja wlasnie wrocilam z pracy i pierwsze co robie to czytam i czytam i czytam. :confused:
Kurcze nie moge byc tak na biezaco jak niektore z Was bo caly dzien jestem w pracy mam internet w telefonie ale wkurza mnie kozystanie z tego , jakos wole kompa :tak:
Az wstyd sie przyznac ale dopiero tutaj doczytalam ze wiesiolek bierze sie do owu :szok::szok::szok:

zagubiona- no teraz to aż chce sie robić !!!!!!!!!!!!!! bardzo Ci dziękuję za tak obrazowe przedstawianie !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dw weekend robię, mam nadzieje ze mi tak wyjdzie pięknie jak Tobie !!!!!!!!
ania a nie mówiłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no boska ta beta !!!!!!! Ty masz3-4 dni przed @ taką,to chyba bedą bliźniaki :p heheh :-D:-D:-D:-D:-DOFICJALNIE GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekuję wszystkim za kciuki !!!!!!!!!!!! jutro zrobię ten test, a niech sie dzieje co chce juz !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale wątpie aby wyszło coś, bo za piekne by to było !!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje dla Ani-Aneczki :)
Dzięki Ilonka za poradę, wytrzymam jeszcze te kilka dni do planowanego @ i spróbuje z kolejnym teścikiem, czy ma znaczenie jaki test się robi czy one wszystkie takie same są?, ostatnio robiłam taki PINK TEST, taki mi dała Pani w aptece.

ilonko mam nadzieje ze pomoga
aniu z tego co wiem to sa podstawowe badania kazdej brzuchatki morfologia i mocz to czesto bedziesz robic ja co 2 mies robilam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
KATY dziękuje za piękne słowa:) Też się dziś wzruszyliśmy, ale nadal nie dociera do mnie, że mogło mnie takie szczęście spotkać i nadal nie wiem czy nie umawiać się wcześniej na wizytę;)

Ilonka jutro testuje :D:D JUPI :D Musi się udać:) No wtorki są szczęśliwe na pewno :) Środy też będą: )Ja w czwartek powtórzę bęte chociaż mam 2 testy jeszcze to sobie je narazie podaruje...Ilonko miałaś rację, że termometr owulacyjny, który zamówiłam może przyda się dla dziecka :D

Do góry