reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam i na początku gratuluję ani i ilonce :-)przyslijcie mi swoje fluidki bo widze ze pomagaja na termin @ mam na 3.11 ale jak nie przyjdzie testwoac nie bede wtedy tylko tydzien pozniej chyba ze nie wytrzymam wczesniej tak bardzo bym chciala byc w ciazy trzymajcie za mnie kciuki moze mi sie tez uda. Dzis jakoś dziwnie sie czuje tak jak bym miała dostać zaraz @ i piersi mnie bola i do tego swedzi mnie skóra w różnych miejscach, na plecach, na brzuchu na piersiach na rekach ale uczulenia nie mam zadnego pewnie hormony na @ skacza jak zwykle i chyba nici z tego cyklu i @ sie pojawi jak zwykle ja juz nie mam sily

Ostatnia edycja:
reklama
ania2403 ja przypominam ze mnie od tygodnia boli brzuch jak na @, a jednak są II krechy no własnie , zrobiłam fotkę ale nie widać niestety tak dobrze jak na żywo, na zdjęciu trzeba sie dobrze przyjrzeć ,ale licze ze za 2 dni bedą juz piekne grube tłuste krechy !!!!!!!!!:-D:-D:-D
śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~
Suonko witam i powodzenia życzę :-D:-D czyzby 87 to był Twój rocznik????????????
Viola- tak czułam w głębi serca ze sie udało ale nie mówiłam bo nie chciałam na kretynkę wyjść hihihi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale intuicja jednak mnie nie zawiodła :-D:-D:-D:-D:-D
jak Ci sie uda to wstaw fotkę :)

test.jpg ale gwarantuje ze ona tam jest, tylko naprawde zdjęcie niewyraźne wiec cięzko zauważyć, ja wiem ze ona jest i ją widze heheh !!!!!!!!! w piatek bedzie juz ładna :)- mam nadzieje :)

Ilonka GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Viola jakie sliczne malenstwo :-) ja swoje zobacze dopiero 10 listopada

Ania spokojnie czekaj na wizyte lekarz teraz poki co nic Ci nie powie u mnie poki pecherzyka nie zobaczyl to nie byl pewnien bo roznie sie moze wydarzyc wiec czekaj kochana lepiej isc i od razu zobaczyc malenstwo nioz latac to chwila z nadzieja ze cos sie pojawi a jak sie nie pojawi to placz, wiec poczekaj do tego najszczesliwszego momentu. ja tez musze czekac a do cierpliwych nie naleze ale wiem ze jak pojde do moje malenstwo juz bedzie duze i bedzie mialo serduszko i bedzie w ogole cudowne hihi

reklama
ilonko - GRATULACJE !!!!! trzymam mocno kciuki za szczęśliwą ciążę i zdrowego dzidziusia :-)

do wszystkich zafasolkowanych w tym wątku :-) dziewczyny mocno nam STARAJĄCYM kibicujcie, bo wy juz macie fasoleczki :):):):) wiec teraz do nas mnóstwo fluidów :-))))

ilonko i suonko87 - bardzo proszę o odpowiedź w sprawie NPR, mierze temperaturę, od 3 dni 36,3'C, dziś już 7dc.

pozdrawiam wszystkie dziewczyny i jeszcze raz gratulacje dla ILONKI :):):)
nosotros

Do góry