reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
ILONKO pierwszą betę robiłam przed okresem jakieś 3-5 dni ( nie wiem kiedy bym dostała okres ale 28-30 jakoś) a drugą wczoraj czyli nadal przed okresem. Ale skoro owulacje miałam 14.10 to okres pewnie dziś albo jutro. Też miałam stresa przed betą i te kilka godzin było wiecznością...będzie dobrze maleńka!!! Pamiętaj też , ze każde labo ma inne normy, ale to na pewno wiesz
Mój ma wysokie bo od 16 mlU/ml jest dopiero ciąża...
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
ania jak na bete dzien przed @ to masz wysoką, i ten test ci wyszedł tak wcześnie....... fajnie, u mnie tak różowo pewnie nie bedzie, poza tym jak patrze na normy bety to powinnam miec powyzej 75 bo tak wychodzi w4-5 tygodniu ciąży,
mojej znajomej pare dni temu tez wyszedł test i chyba nawet tej samej firmy bo sa identyczne i tez miała bladą kreche w nim a była jakies 3 dni po terminie, wiec moze to te testy są takie.........sama nie wiem
wkleje wam jej test ale mój dziś jest identyczny ,bo ja z mojego telefonu nie moge tej kreski wyłapać !!!!!!!!!!!
mojej znajomej pare dni temu tez wyszedł test i chyba nawet tej samej firmy bo sa identyczne i tez miała bladą kreche w nim a była jakies 3 dni po terminie, wiec moze to te testy są takie.........sama nie wiem
wkleje wam jej test ale mój dziś jest identyczny ,bo ja z mojego telefonu nie moge tej kreski wyłapać !!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
KatyB
Ech dziewczynki ja juz nie musze robic testu
wlasnie mi sie @ zaczyna ale zaraz , zaraz jak to juz????????????????????

Co jest do jasnej anielki?????
Miala byz dopiero za 3 dni , ok bralam pod uwage ze bedzie pozniej bo z reguly sie tak zdarzalo, ale wczesniej??????
Coz zyl sobie nie podetne
...............................ale wykorzystam brak ciazy i wracam na diete nie ma to tamto bo cos mi ostatnio przybylo
A jak bedzie ze mnie lufa to moze maz bedzie celniej strzelal ?????

Co jest do jasnej anielki?????

Miala byz dopiero za 3 dni , ok bralam pod uwage ze bedzie pozniej bo z reguly sie tak zdarzalo, ale wczesniej??????

Coz zyl sobie nie podetne

A jak bedzie ze mnie lufa to moze maz bedzie celniej strzelal ?????

ania-aneczka
Ilonka no widać bladą krechę ale widać...
Też się dziwie, że mi tak szybko wszystko powychodziło. Ja to miałam ogromną czerwoną drugą krechę na aconie...w przyszłym tygodniu sobie zrobię jeszcze jeden test quick vue i zobaczę co wyjdzie...i tak się zamartwiam jak cholera..
Ilona daj od razu znac jak beta...
Też się dziwie, że mi tak szybko wszystko powychodziło. Ja to miałam ogromną czerwoną drugą krechę na aconie...w przyszłym tygodniu sobie zrobię jeszcze jeden test quick vue i zobaczę co wyjdzie...i tak się zamartwiam jak cholera..
Ilona daj od razu znac jak beta...
agnieszka w szkole powiedzieli,że wina dziewczyn jest obustronna jednak werka nie powinna jej uderzyć zwłaszcza w twarz, no ale cóż stało się...przecież jej nie ukarze za to że nie pozwoliła na matkę złego słowa powiedzieć...
Ilonka ciąża jest jak nic. Jak kupowałam test to mi pani w aptece odradziła pink mówiła że kobiety narzekają że słabo wychodzi i poleciła mi bobo lub pre test.
Katy @ szybciej przyszła to szybciej będą staranka w nowym cyklu
Chyba że to plamienie implantacyjne?
Ilonka ciąża jest jak nic. Jak kupowałam test to mi pani w aptece odradziła pink mówiła że kobiety narzekają że słabo wychodzi i poleciła mi bobo lub pre test.
Katy @ szybciej przyszła to szybciej będą staranka w nowym cyklu
KatyB
Juz sama nie wiem czemu mam tak popiep**ony organizm 

Jak sie nie myle 15go robilam test owu i wyszedl pozytywny czyli owu miala nastapic w ciagu 24-48 h a dzisiaj 27 dc i @???????????
Aj dzisiaj chyba bedzie taki nostalgiczny dzien
Dokladnie rok temu moj Tata mial wypadek spadl z 12 metrow z komina na naszym domie
Zyje dzieki Bogu ale zycie nas wszystkich wywrocilo sie do gory nogami
Bardzo go Kocham

Jak sie nie myle 15go robilam test owu i wyszedl pozytywny czyli owu miala nastapic w ciagu 24-48 h a dzisiaj 27 dc i @???????????
Aj dzisiaj chyba bedzie taki nostalgiczny dzien
Dokladnie rok temu moj Tata mial wypadek spadl z 12 metrow z komina na naszym domie
Zyje dzieki Bogu ale zycie nas wszystkich wywrocilo sie do gory nogami
Bardzo go Kocham

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katy oooooooooo.............. poczekaj moze to nie @ !!!!!!!! czy plamienie ?????????????z tej lufy sie usmiałam 

ania TY to nie rób juz testów
masz piekną betke a to najwazniejsze !!!!!!!!!!
Viola- naprawdę????????????????? moze faktycznie te testy takie jakies do bani, hmmmm....OBY !!!!!!!! nigdy nim nie robiłam, skusiłam sie na niego bo był w promocji po 7zł i dlatego go cholera wzięłam,
Katy a tata normalnie funkcjonuje po tym wypadku ??????? poza tym robiłaś wczesniej test owu niz w 15 dniu ????????????

ania TY to nie rób juz testów
Viola- naprawdę????????????????? moze faktycznie te testy takie jakies do bani, hmmmm....OBY !!!!!!!! nigdy nim nie robiłam, skusiłam sie na niego bo był w promocji po 7zł i dlatego go cholera wzięłam,
Katy a tata normalnie funkcjonuje po tym wypadku ??????? poza tym robiłaś wczesniej test owu niz w 15 dniu ????????????
Ostatnia edycja:
reklama
justynka7177
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny!
Jeszcze tydz do testowania a ja już "nie ogarniam" jakieś bóle mam raz po prawej raz po lewej... (takie tam chwilowe co jakiś czas)... w ostatnich cyklach na tydz przed @ cycki mnie tak bolały i były takie wielkie że myślałam iż eksplodują!! a tymczasem są jedynie większe...
próbuje nie myśleć, ale wiecie jak to jest
dom wysprzątany na błysk... zaczęłam czytać książkę (nie mogę się skupić), włączyłam audiobooka (to samo)
ciężkie jest to nasze oczekiwanie
oby było owocne
Jeszcze tydz do testowania a ja już "nie ogarniam" jakieś bóle mam raz po prawej raz po lewej... (takie tam chwilowe co jakiś czas)... w ostatnich cyklach na tydz przed @ cycki mnie tak bolały i były takie wielkie że myślałam iż eksplodują!! a tymczasem są jedynie większe...
próbuje nie myśleć, ale wiecie jak to jest
dom wysprzątany na błysk... zaczęłam czytać książkę (nie mogę się skupić), włączyłam audiobooka (to samo)
ciężkie jest to nasze oczekiwanie
oby było owocne
Podziel się: