reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina nie załamuj się, tak jak pisze piateczka test najlepiej jest robić z porannego moczu, wtedy stężenie hormonu jest największe. Jeśli @ się nie rozkręci zrób test jeszcze jutro. A jakie testy kupiłaś?
Tymuniek powodzenia dziś na badaniach!! Trzymam kciuki &&& :-) Daj znać jak będziesz miała wyniki bety!! :-p

reklama
Qrcze Tyniulek ale Ci zazdroszczę :)
Czekamy na wieści po Twoim powrocie.
Ja kupiłam paskowe testy (takie jak owu tylko niebieskie) czulość 25, więc średnio.
Trzymajcie kciuki, żeby mi się tam nic a nic nie rozkręciło.

Może troszkę panikuję, może przesadzam, ale te testy owu dały mi tak naprawdę niemal 100% pewności, że się udało.
Wcześniej nie robiłam testów od maja, bo jakoś tak wyluzowana byłam i @ zawsze przychodziła w terminie, a mnie nawet do glowy wtedy tak mocno nie przychodziło, że moglabym zafasolkować.
jeden cykl mierzyłam temperaturkę, ale wszystko sie rozsypało, bo ciągle wyjazdy, rozjazdy i nie zawsze było jak. Na szczęście niemal cały miesiąc mierzyłam i wzrostu nie bylo. dwa cykle sprawdzałam testami owu. jeden miesiąc pusty, drugi z dwoma kreseczkami i i tak du...a :(

musze koniecznie zmierzyc sobie poziom hormonków.

karolinko- spokojnie- ja w staraniach o drugie dziecko wyczyniałam cuda! Wciąż komunikowałam "kochanie temperaturka", "kochanie owulka":-D Pół roku nic! Pewnego wieczora szykowaliśmy się do kina, żeby trochę odpocząć od hi hi staranek. No ale jak tak łaziłam w te i wewte w bieliźnie w scenie pt. "nie mam co na siebie włożyć" mąż nie wytrzymał:-) łobuz jeden- do kina nie poszliśmy- następnej @ już nie dostałam przez dziewięć miesięcy

Tymuniek powodzenia i daj znać co i jak :)

Dziewczyny wiecie już , że jestem w gorącej wodzie kąpana i nie wytrzymałam i na jutro wcisnęłam się na wizytę do ginekologa (innego niż chce chodzić ale tego do którego chodzę całe życie).

Ale tego 21.11 też pójde. Pieniądze nie są ważniejsze niż mój spokój. Ja się denerwuje, nie mogę spać, mam złe sny i jestem tym zwyczajnie zmęczona. Wiem, że nic tam nie zobacze, ale chce żeby chociaż potwierdził ciążę a wtedy będę spokojniejsza:*

Qrcze w następnym miesiący chyba pójde do laboratorium zrobić sobie badanie na prpgesteron, bo teraz chyba juz za późno, prawda?
Jeszcze dzisiaj moglabym skoczyć, ale boję się, że będzie za póxno. :(
A chciałabym do lekarza iść juz z jakimiś wynikami, żeby czasu nie tracić. :(

Piateczka haha..my mniej wiecej w "ten sposob" dorobilismy sie dwojki dzieci ;-),a teraz ja wariuje i nic z tego nam nie wychodzi..:-(,maz juz na mnie krzyczy,ze mam sobie odpuscic,a wtedy na pewno sie uda ;-)....a jak corcia,wymiotuje jeszcze ,czy juz z nia lepiej ?...u mnie dzieciaki zazwyczaj sa nieznosne na zmaine pogody :tak:
Katrina jakis czas temu,jedna pani powiedziala mi,ze DOM jest tam gdzie jest RODZINA..a moja rodzina jest ze mna tutaj...;-),czasami mam gorsze dni i jestem rozdarta..ale coraz bardziej czuje,ze tutaj jest moje miejsce na ziemi..;-)
Aneczka no i dobrze ,ze sie zareje.do gina pojdziesz,sprawdzisz i bedziesz spokojna ;-)
Tymuniek powodzenia !!! &&&&&&
testujacym zycze cierpliwosci do terminu @,a pozniej radosci z 2kreseczek !!!!;-)&&&&&&&&
Losiczka,Ilonka odezwijcie sie !!!!!!!

Czesc dziewczyny jestem tu nowa mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona , ja zaczelam starania dopiero jeden cykl temu, obecnie jest drugi i mam cicha nadzieje ze sie uda. Mam juz jedno dziecko ale marzymy z mezem o 3-ce wiec pracujemy nad tym :)

marysiu:-) powodzonka!

madlen - dzięki, mała już nie zwraca ale oba maluchy w nocy katar męczył i rano byli ciut niewyraźni. Dałam im po łyżeczce paracetamolu a jakby przeszło- może to wpływ wczorajszego powietrza- mam nadzieję, że chwilowy

reklama
jeszcze mam pytanie (albo miałam 2 razy owu albo znowu się przesunęła-dziś 35dc) jestem mniej więcej 13dni po owu jest w ogóle jakaś szansa żeby test pokazał 2kreski?? (test 25-raczej nie pokaże) a Acon? bo pognałam do apteki i czekam z nim do piątku

Do góry