reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie

Ilonka- głowa do góry, bedzie dobrze!!!

LOSICZKA - trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&

bietka - kochana ja nie liczę już ile dni po @, zaczęłąm właśnie 11 tydz. ciąży, USG bede tutaj miała dopiero ok. 20 tyg. tak mnie poinformowała dzis pani doktor, poza tym wyniki dobre i wszystko OK

nadal nie mogę wgrać suwaczków, więc trudno...

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczęta jak tu cicho :)
mała mi - nie znam się na badaniach hormonalnych - musisz zapytać lekarza, jak będzie Ci wypisywał skierowanie. Wiesz, ja też już myślałam o badaniach, aż udało się ... po pół roku !!!!
justynka7177 - fajnie, że masz Acon, jest ekstra-czuły :) trzymam kciuki :* mnie też brzuch bolałam jak na @ i dalej boli :)
ania-aneczka- ja też bym chciała powiedzieć w Święta :)
ale mamie chyba powiem po USG :) bo nie wytrzymam :))))

czesc dziewczyny jakis czas sie nie odzywalam mimo ze w miare regularnie was podczytuje, nie mialam jakos nastroju wybaczcie. Do mnie przypaletalo sie przeziebienie :( nie wiem co sie ze mna w tej ciazy dzieje co chwile cos;p za tydzien juz wizyta i zobacze mojego Ktosia i cos czuje ze bedzie Natanek :D. Co do brzucha to ja sie wczoraj podlamalam niby tylko kilogram przytylam ale obwod brzucha mam o "7 cm wiekszy" :szok::szok::szok:Zaczelam troche panikowac czy przypadkiem nie blizniaki hehe w portki sie juz zadne nie mieszcze jakie mialam tak wiec zamowilam sobie na allegro ciazowki.

ilonko dobrze ze juz lepiej sie czujesz za tydzien masz wizyte wiec przycisnij swojego gina.Przytulm mocno
bietko gratuluje ;*
witam nowe dziewuszki i trzymam za wszytkie kciuki

podajcie zmienione dane do tabeli

................MałaMi....................25..... ........15.10....................4.............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
..............Dzoana.a.................29......... ...26.10.....................2..............
.............agnes2704...............29.......... ..28.10......................3..............
...........justynka7177.............24...............2.11......................1..............
..............Karolekk..................30........ .....?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ..?????....................2.............
..............losiczka72................39........ .....13.11....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
............piąteczka...................31....... ........?????....................1..............
..............marysia77...............34................18.11....................2...............
................ilona24..................24................26.11....................5...............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........8.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........7.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2011.........4.......04.07.2012......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć zzagubiona ja nie mogę to już 10 tydzień :-) ale KTOSIU już jest duży :-):-)
jeśli chodzi o moje dane to OM 02.10., TP: 04.07.2012, TC 4 i 2 DNI

jak myślisz zzagubiona powtórzyć betę w piątek ? wiem, że Ty nie robiłas powtórnej i też miałaś ponad tysiąc - dobrze kojarzę :-) ?
jak dieta? dajesz radę :)

a brzuszek - dobrze , że rośnie :)

Zagubiona fajnie, że w końcu napisałaś:) Teśkniłam za Tobą:) To już 10 tydzień :szok:

Fajnie, że CI brzusio rośnie, w końcu jesteś w ciąży:) Już niedługo zobaczysz swojego ktosia:)
Ja mam nadzieje, że u Nas będzie Jasiu :) Ale na to musimy dłuugo poczekac nim się dowiemy heh :)
Jutro idę na pierwszą wizytę i mega się boję bo dziś jakby wszystkie objawy odjął normalnie nic a nic. Ja nie mam ani bólu piersi, ani mdłości ani nic. Może na to zbyt wcześnie. Nawet dziś w nocy nie sikałam w ogóle ani razu i od razu się martwie, ale już jutro będę wiedziała więcej.

Bietko
też bym chciała wcześniej powiedzieć, ale zobaczymy jak się ułoży :) Do Świąt już mało czasu :) Są jeszcze Mikołajki gdybym nie wytrzymała albo urodzinkii mamy w połowie Grudnia :) Każda okazja dobra:)

Hej dziewczyny wrocilam z pracy o 18 a tu tak ciemno, zapomnialam ze zmienilismy czas :). Nadrobilam lekture z waszych postow a potem zrobilam kolejny test owulkowy i tak ja sadzilam dzis kreska jest jasniejsza czyli owulka byla i dokladnie w owulke i dzien przed bylo przytulanko wiec znow czekanko na efekty :) Poradzcie mi jeszcze czy mimo tej jasniejszej juz dzis kreseczki poprzytulac sie jeszcze czy dac sobie spokoj ? Pierwszy raz posilkuje sie testami ale dzieki temu okazalo sie ze przy 28 dniowych cyklach owulke mialam w 11 dc dziwne i pewnie bym ja ominela nie testujac sie. No coz natura plata figle

Marysiu ja miałam dwa dni może trzy dni pod rząd takiej samej inentywności kreseczki. Od 13 DC. I było przytulanko 13, 14, 15 (tylko tak mieliśmy możliwość) ale okazały się trafione :) Nic na siłe kochana. Spokojnie , kochajcie się jak macie ochote i cieszcie się sobą . Myśl pozytywnie i wszystko będzie dobrze:) Już za 2 tygodnie będziesz pewnie testować o ile wytrzymasz tak długo :)

reklama
Tak wiem Aniu-aneczko ze nic na sile ale trudno mi o tym nie myslec a przytulanie zawsze jest przyjemne w koncu sie kochamy :) ale jakby z tego kolejny owoc zakwitł to bym chyba ze szczescia z siebie wyskoczyla :)

Do góry