reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka, Karolina listopad należy do nas :-):-):-):-):-):-) ja chyba muszę kupić testy owu bez tego ani rusz :-) będę oszczędzała męża do owu :-D:-D

reklama
justynka witaj w klubie- ja teraz tylko marzę by bóle ustąpiły :)
co do testow owu- to zalecam dystans- mnie zawiodły. to znaczy najpierw wskazywal bladą kreseczkę, która z każdym kolejnym dniem ciemniała, aż w końcu w 18 dc była wyraźna i grubaśna. Męża wtedy nie oszczędzalam. Następnego dnia kreska tylko jedna- czyli wydawać się mogło że wszystko w porządku. a jednak @ przylazła, ciąży brak, więc nie wiem sama jak to jest z tymi testami. nie zawierzaj im kochana całkowicie bo sie możesz zawieść jak ja :(

Zagubiona jutro czekają Cię piękna wrażenia i emocje:)

Bietko
jak się dziś czujesz?

Justynko co u Ciebie słychać? Jak znosisz ciąże?

Witam nowe koleżanki...

U mnie stanardowo, niewyspana , czuje się jak na lekkim kacu i bez objawowo...kurde zrobiłabym betę , ale to bez sensu tzn ma sens ale jest droga strasznie i szkoda nerwów;) Muszę 2 tygodnie jeszcze uzbroić się w cierpliwość z czym u mnie ciężko...tak się martwie o swoją fasolinkę..nie daje nic o sobie znać

jeśli pozwolicie:-)zarządzam listopad miesiącem luzu ,wolnym od testów wszelkich
za to:
- romantyzm
- dbanie o o swoje:-)hi hi wiemy co
-ciężaróweczki pochłaniają witaminki
- staraczki zapominają, że się starają

piąteczka pięknie powiedziane- ciekawe co z realizacją :)

ja tam stawiam listopad pod znakiem "dbanie o siebie samą"- fryzjer, kosmetyczka, zakupy, weekend z mamą, dobra muzyka, lampka wina i no stres. a co ma być to będzie w każdym bądź razie tym razem stawiam troszkę na siebie :) no i mężowi chciałabym zrobić niespodziankę nowa fryzurą, nawym kolorem włosów, nowa kiecką na andrzejkową imprezę itp. a co mi z tego przyjdzie- to zobaczymy. :)

hej :)

ania-aneczka dziękuję - dobrze się czuje, mdliło mnie po kawie... i chce mi się spaaaać. Ziewam !!! i też czuje się jakbym miała kaca :) :-)
A TY ??????????????????????
piateczka trzymam kciuki aby wyszło z tym luzem :) :-)

OCH PIATECZKO ZEBY TO TAK BYLO PIEKNIE JAK NAPISALAS :zawstydzona/y:
KAROLINKO WSZEDZIE PISZA ZE ZAJSC W CIAZE TO NIE JEST TAKA PROSTA SPRAWA JAJECZKO JEST PLEMNICZEK TAKZE A CZASAMI NIE WYCHODZI :-( TAKIE ZYCIE WIEMY ZE W CIAZE ZACHODZA SZYBKO TE CO NIE CHCA A TE CO CHCA CIAGLE LICZA DNI, TEMP .STAJA NA GLOWIE ALE NA WAS NA NAS PRZYJDZIE CZAS WIDOCZNIE MAMY DALSZE NUMERKI HI HI

reklama
losiczka- pięknie, pocieszająco i w ogóle super. najlepiej trzeba by było odpuścić i wtedy może czlowiekowi by sie udało, a może rzeczywiście jesteśmy dalej w tej kolejce :)
sama już nie wiem co mysleć. :)

łapię za dużo mega dolin ostatnio jak tak o tym pomyślę, ale może kiedyś dane mi będzie tulić tą maleńką istotkę w ramionach i usłyszeć wyszeptane "mamo"...

Do góry