reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

suonko, karolina, agres - dzięki!!

zastanawia mnie jedna rzecz, bo tego nie napisałam wyżej, zapomniałam z wrażenia...
lekarka wczoraj powiedziała tak:
"owulacji nie było, pęcherzyk jest przy prawym jajniku, proszę przez 4 dni współżyć i życzę powodzenia"
i teraz moje pytanie, co ona ma na myśli..? każe sie starać przez 4 dni, a w opisie, że torbiel??
przypuszczam, że jest to przerośnięty pęcherzyk Graafa.. i nici ze zdrowego jajeczka w tym cyklu...
mogłam wszystkie swoje wątpliwości skonsultowac z lekarką, tylko że ona opis do badania dała mi na korytarzu... do momentu, jak wyszłam z badania to byłam jeszcze pozytywnie nastawiona, że jest pęcherzyk i trzeba się starać w tym cyklu, no ale jak przeczytałam w aucie na spokojnie, że tam jest "torbielka" to nie wiem....
wysłałam zapytanie do mojego lekarza gin i zobaczymy....

mam tylko nadzieję, że nie wróci mój problem z torbielami sprzed kilku lat.. wtedy musiałam rozpocząć stosowanie anty (novaring wybrałam), żeby torbiele nie "zniszczyły" mi prawego jajnika... :(

dziewczyny.... ryczec mi się chce... zaczynają się schody... to nie będzie takie proste, przyjemne i łatwe, by urodzilo się moje zdrowe i śliczne dziecko... :(
a mama powtarzała.. dom się wybuduje, praca poczeka, zadbaj o to by miec dziecko, bo to jest najważniejsze w życiu.... :(:(

trzymam kciuki za wszystkie starające sie pary!!!!!!!

n.

reklama
:-(kurcze albo mnie sprowadźcie na ziemię albo oszaleję. rozmawiałam właśnie z mężem, ale mu nic nie powiedziałam- zabrakło mi odwagi jak zobaczyłam jak patrzy na mnie jak na ciężarną:-(

justynko ja w pierwszej ciazy w 4 mies zjechalam na tylku i nic sie niestalo po za bolacym tylkiem jedynie co to malenstwo mialo mini wesole miasteczko ;p dzidzia jest amortyzowana w brzusiu przez macice i wody plodowe napewno nic jej nie bedzie ;* zreszta dzisiaj grzmotnelam lokciem o szafe az cos chruplo ;p losiczka powtorz testa w dniu @ bedziesz spokojniejsza bo to roznie bywa
piateczka ja tez tylko 2 razy sie przytulalam ;] ktoras z dziewczyn tez miala plamienie w dniu @ chyba bobo jak dobrze kojarze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zzagubiona no to mieliście szczęście:szok:

a jak się wkurzę to tym razem ja uknuje spisek z teściowa:-) powiem jej o wszystkim, kupię testy owu i jak zobacze dwie kreseczki to wskoczę w samolot i mąz dopiero się zdziwi:-)

ale ja głupoty wypisuje- ale przynajmniej się już smieję- sama z siebie:-)

piateczko opanuj sie kochana to ze mi wyszly dwie kreski na tescie owu to nie znaczy ze jestem w ciazy !!!! Dziewczyna wychodza ale to jeszcze 3 dni kiedy powinnam zrobic test ciazowy kupilam ten test zwyczajnie z oszczednosci bo to moj 4 cykl a uzylam w sumie 10 testow ciazawych:szok: !!!!! kasa w bloto i tyle

A GDZIE NASZA ILONKA ?????

Ostatnia edycja:
AAAAAAAAAAAAA NO TERAZ TO KUMAM :sorry2: NO TO BYLABY DOPIERO NIESPODZIANKA :-) JAK TYLKO MASZ MOZLIWOSC TO PEWNIE ALE TY JESZCZE NIE SKAZUJ TEGO CYKLU NA PORAZKE!!!!

ZAGUBIONA NO JA NORMALNIE NIE MOGE NAPATRZEC SIE NA ZDJECIE TEGO TWOJEGO KTOSIA MAM TAKIE PRZECZUCIE ZE SYNEK:happy2:

Ostatnia edycja:
AAAAAAAAAAAAA NO TERAZ TO KUMAM :sorry2: NO TO BYLABY DOPIERO NIESPODZIANKA :-) JAK TYLKO MASZ MOZLIWOSC TO PEWNIE ALE TY JESZCZE NIE SKAZUJ TEGO CYKLU NA PORAZKE!!!!

ZAGUBIONA NO JA NORMALNIE NIE MOGE NAPATRZEC SIE NA ZDJECIE TEGO TWOJEGO KTOSIA MAM TAKIE PRZECZUCIE ZE SYNEK:happy2:

powiem ci ze tez mam taka cicha nadzieje

Cześć,

miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy. Kłopot za kłopotem i aż mi ręce i cycki opadły. Teraz robię sobie chwilę przerwy a potem dalej walczę z robotą. Dobrze że coś w tv leci dzisiaj to się lepiej robi.

Na teście owulacyjnym wyszła mi słabiutka kreska dopiero po 15 minutach. Nie wiem co mam dzisiaj robić. Czy zrobić dzień przerwy i jeszcze jutro się starać. Czy dzisiaj się starać i juz koniec, ale wtedy będzie seks codziennie i nie wiem czy plemniki nie będą za słabe.

reklama
Do góry