reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
O udalo mi sie wkleic enpra :-):-):-)
-Lorelain-
Fanka BB :)
losiczka - ja już bym zrobiła test ciążowy i zamiast siedzieć w niepewnosci i rozmyslac to juz bys wiedziala 

losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
lorelain dopiero w poniedzialek zrobie test jak nie pojawi sie @ w wekend :-) poprostu boje sie :-(
-Lorelain-
Roszpunka - tak jak w podpisie mam prawie 4-letniego synka łobuza jednego małego 
losiczka - eee w poniedzialek wszyscy są już w pracy to może lepiej testuj w weekend
.... dałabyś mi nadzieję że można zajść w ciążę na kilka dni przed owu ;-)
ja dzisiaj zrobilam rano test owu i kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Od rana mam owu bo bolą mnie oba jajniki a lewy bardzo. Ostatni sex był w 10 dc późnym wieczorem.
losiczka - eee w poniedzialek wszyscy są już w pracy to może lepiej testuj w weekend

ja dzisiaj zrobilam rano test owu i kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Od rana mam owu bo bolą mnie oba jajniki a lewy bardzo. Ostatni sex był w 10 dc późnym wieczorem.
witam
ja sie dalej zle czuje..chyba mnie jakies chorubsko bierze,rano az wymiotowalam..
Losiczka owulka to raczej nie jest
,wiec kochana zlituj sie nad nami i zrob ten test albo bete 
Suonko ja kochana pod koniec miesiaca,wiec czekam..jeszcze troche czasu mam i sie okaze..;-)
ja sie dalej zle czuje..chyba mnie jakies chorubsko bierze,rano az wymiotowalam..
Losiczka owulka to raczej nie jest

Suonko ja kochana pod koniec miesiaca,wiec czekam..jeszcze troche czasu mam i sie okaze..;-)
reklama
-Lorelain-
Roszpunka - generalnie mam regularne i zawsze bolą mnei jajniki w owulacje tylko nigdy nie sprawdzałam kiedy dokładnie ta owulacja mi wypada.
madlen - akysz strasznie wirusy! ... trzymaj się cieplutko
madlen - akysz strasznie wirusy! ... trzymaj się cieplutko
Podziel się: