-Lorelain-
Fanka BB :)
bietka - ja bylam pierwszy raz u gin w 6 tygodniu to tylko na usg pokazała mi kropkę i nie było jeszcze bicia serca. Kolejną wizytę mialam w 9 tc i wtedy to juz bylo nawet słychac bicie serca i od razu dostalam tez skierowanie do szpitala bo bylam juz od wymiotów odwodniona. Tak wiec bedąc na twoim etapie ciąży u mnei tez serce nei było, ale lekarz nie robił paniki, ja zresztą tez nie bo nawet nie wiedzialam ze juz wtedy powinno bić. Objawy ciążowe zaczeły mi się dopiero w 7 tc.
bobofrutek - do nosa mi najbardziej pomaga oxalin w żelu. To się daje po 1 roku życia dzieciom to nie powinien zaszkodzić kobiecie w ciąży. W aptece będą wiedzieć czy można go brać.
karolina - w tym cyklu Ci się na pewno uda i jeszcze będziesz pokazywać pod choinką test ciążowy!
Dziewczyny jest tu teraz dużo nowych osób np. Ja
... to może napiszemy coś o sobie żeby się lepiej poznać, a nie wyłapywać coś z wypowiedzi, a z suwaczków nie zawsze wszystko wynika. Co wy na to ? ;-)
bobofrutek - do nosa mi najbardziej pomaga oxalin w żelu. To się daje po 1 roku życia dzieciom to nie powinien zaszkodzić kobiecie w ciąży. W aptece będą wiedzieć czy można go brać.
karolina - w tym cyklu Ci się na pewno uda i jeszcze będziesz pokazywać pod choinką test ciążowy!

Dziewczyny jest tu teraz dużo nowych osób np. Ja