reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Cześć wszystkie dziewczynki ;-) ,aż się wstyd przyznać, dopiero wstałam a tu pora na obiad, głowa mi pęka zrobiłam sobie słabiutką kawkę i myślłam,ze mi pomoże a tu nic :-( więc zaglądam tu poczytam troche i mi przejdzie :happy2:

piąteczka może masz jakiś sposób na ból glowy :confused:

pozdrawiam i ściskam Wszystkie :-p

Piąteczka - ha ha ha no dobre dobre :-D:-D

to teraz moja kolej napisania o sobie.
Za miesiąc kończę 26 lat a mój mąż ma 30. Mamy już prawie 4 letniego synka ktorego spłodziliśmy na 2/3 tygodnie przed ślubem. Urodziłam go na 1 dzień przed obroną pracy dyplomowej, więc po porodzie w szpitalu leżałam jedną noc i musiałam pojechać autem na uczelnie. Dałam rade! ... będę z tego dumna do konca życia :) ... a Mati ma dar do robienia rzeczy w najmniej odpowiednim momencie. Pracuje zawodowo jako logistyk w branży automotiv. Bardzo to lubię, ale ostatnio praca zaczęła mnie pochłaniac a za mało czasu poswiecałam dziecku. Na szczescie w porę się opamiętałam i podyskutowalismy z meżem ze trzeba zwolnić tempo. Jak się uda zaciążyć to pomysle o zmianie pracy na cos luźniejszego i na pół etatu żeby być więcej z rodziną.
Bardzo długo zazdrościłam wszystkim koleżankom bo większość ma już dwujeczkę, ale ja cały czas czekałam na jak najlepszy moment.

Lorelain, to cudownie ci się złożyło z synkiem. Ja zaczynam żałować, że wtedy to nie była ciąża. wszystko udałoby się poukładać jakoś. A teraz się nie udaje. Jak ja się boję, że coś jest nie tak ze mną albo z mężusiem. Nie wiem jak ja to przeżyję :-(

Ostatnia edycja:
Trzeci, ale pisałam wyżej że od roku jedyną formą zapobiegania ciąży było wstrzymywanie się raz na jakiś czas,więc skuteczność żadna:-(

Naprawdę zaczynam świrować! Widać, pasuję tutaj piąteczka :tak:

Regulamin bardzo mi sie podoba:) zalogowałam sie pierwszy raz jakas godzine temu a co chwile rbie odswiez czy czegos nowego nie napisałyscie:)
regulamin podpisuje jak to sie robi odrecznie imieniem i nazwiskiem:)
i zamierzam wam sie w całosci oddac:) hehe smiesznie to zabrzmiało:)

reklama
Do góry