reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczka to trzymam mocno kciuki,aby @ nie przyszla &&&&
ja moje pierwsze dziecko ur.w wieku 23l.,drugie 3 lata pozniej..dla mnie to byl odpowiedni wiek,bo ja wczesniej bylam niespokojna dusza..nie umialam tylka zagrzac w jednym miejscu 5 min.
ja zaraz szykuje sie i lece po moje dzieciaki do szkoly,wpadne pozniej..bo u nas leje wiec raczej nigdzie nie wyjdziemy..
do napisania pozniej ;-)

reklama
losiczka moja córa ma dopiero 13 ale było strasznie miło jak pani w nowej szkole kiedy poszłam tam po raz pierwszy na zebranie powiedziała głośno oburzona, że cyt. miała przyjśc matka a nie siostra! zbłaźniła się okrutnie- i dobrze- bo to wredne babsko

anaber no ja na szczęście, a czasami niestety nie pracuję. więc uczelnia to dla mnie okazja do wyjścia do ludzi, do oderwania się od spraw codziennego życia- i dlatego też jak juz tam wlazłam to wyjść nie mogę:-) jak juz mnie wyrzucają z dyplomem w ręku oknem( bo ileż lat mozna na ta sama gębe patrzeć) to ja drzwiami wracam

Dobra koniec tego dobrego bo sępy mi tu latają gdzie obiad, gdzie obida a ja jeszcze w pidżamie :rofl2: dzis wrzuciłam na luz przy święcie :happy2: a co tam należy mi się raz w tygodniu ;-)

Dozobaczyska poźniej idę się ogarnąć :sorry2: paaaaaaaaaaaaaa

PIATECZKO WYBACZ JAKAS ZAKRECONA JESTEM:baffled::baffled::baffled: CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE JAK POSZLAM NA WYWIADOWKE DO MATIEGO TO BYLAM NAJMLODSZA MAMA:happy2: A U KUBUSIA JESTEM NAJSTARSZA:happy2: A RODZILAM GO MAJAC 33 L;-)

piąteczka:) fajnie masz juz na zebrania chodzisz:)
ja tez bym juz mogła ja lubie takie sprawy:)
narazie mam 21 lat koncze studium kosmetyczne, zrobiłam kurs wizazu 1 i 2 stopnia.
i zastanawiam sie nad otwarciem firmy organizujacej wesela, ale to narazie plany co ma byc to bedzie..
narazie nie pracuje, moj maz powiedzial ze jesli narazie nie chce to nie musze pracowac i ze w zyciu sie jeszcze napracuje:)

reklama
Do góry