reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witaj karla :-) na początku musze Cię ostrzec!
dołączenie do tego forum grozi:
- utrata zdrowego rozsądku- wyzbyłysmy się go solidarnie wszystkie
- zrobieniem specjalizacji w zakresie ginekologii i polożnictwa
- siedzeniem przy kompie niemalże 24 godz na dobę
- doprowadzaniem się do szewskiej pasji w razie problemów z netem
zobowiązuje:
- do trzymania się mocno krzesła podczas czytania postów, gdyż istnieje zagrożenia spadnięcia z niego ze śmiechu
- do nieznikania tudzież do odmeldowania planowanej dłuższej nieobecności- bo później wszystkie sie marwią
- do nietrzymania współforumowiczek w niepewnosci i przeprowadzenia testu jak najszybciej po spodziewanym zafasolkowaniu i poinformowaniu o wyniku osoby zainteresowane czyli NAS

no to wyfilozofowałam!

monitor oplulam ze smiechu jak to przeczytalam :-D,ty kobieto jestes niemozliwa..:blink:
u nas wlasnie leje,a ja za niedlugo musze smigac po moje bable do szkoly..

ja w ciebie też karla, a za ciebie i twój brzuszek trzymam kciukasy anaber

Dość użalania się nad sobą! :tak: Idę coś porobić pożytecznego i poczytam was później:happy2:

anaber nie wiem jak Ty , ale ja po dopochwowej w ciągu kilku dni nabawiłam się strasznego swedzenia i pieczenia- na cito ( skoro już jesteśmy przy medycynie) biegłam do gina i zmieniłam na podjezykową

o sobie:
trochę juz wiecie ale
ja zaczęłam trochę od d..... strony jak to mawia mój tata:-) mając 18 lat urodziłam pierwsza córkę. zrobiłam przerwę w nauce. dopiero później po dwóch latach wróciłam do liceum. to mój I mąż robił tzw karierę i :-) kolejne dzieci:-) a ja siedziałam w domu z dziećmi. dla treningu umysłu studiowałam- no i tak mi zostało - w skrócie- pieluchy uczelnia , uczelnia pieluchy.no i to juz tak sobie trwa od lat kilku.

PIATECZKO JESTES NIESAMOWITA PODPISUJE SIE POD TYM REGULAMINEM JAK NIC:-):-):-)

KARLA WITAJ :happy2::happy2::happy2: POZNAN WITA:-)

DZIEWCZYNKI POZWOLCIE MI SIE JESZCZE NACIESZYC MYSLA ZE MOZE SIE UDALO :-):-):-)BARDZIEJ PRZEZYJE JAK ZOBACZE 1 KRESKE NIZ JAK PRZYJDZIE WREDNA @ :wściekła/y: WIEC ZA NIC W SWIECIE NIE ZATESTUJE WCZESNIEJ MEZUS WLASNIE Z MALYM WYBIERA SIE NA SPACER NAKARMIC KACZKI DRUGI SYNEK U BABCI DO NIEDZIELI A JA NIE POSZLAM Z NIMI BO PO DRODZE MAM APTEKE 24 H :sorry2:I WIECIE JAKBY TEN SPACER SIE SKONCZYL ;-);-);-)

KURDE DOPIERO ZAJARZYLAM OSTATNI PUNKT REGULAMINU I CHOLERKA CHYBA GO ZLAMALAM :zawstydzona/y:

PIATECZKO A TY GDZIE MIESZKASZ?

Ostatnia edycja:
i od d... strony da się pięknie życie poukładać kochana :tak:a ile masz lat piąteczko? ja 25 i robię wszystko po kolei jak to mówią, ale widzisz, dzidziusia jakoś się nie mogę doczekać.

Roszpunka jestes jeszcze mlodziutka,wiec nic sie nie boj,wkoncu i ty ujrzysz 2kreseczki !!! &&&&&&&&
Losiczka a kiedy masz zamiar testowac ?..bo my niecierpliwe jestesmy i czekamy na twoj tescior z 2 kreskami !!!

roszpunka mama 31

losiczko ten ostatni punkt był aluzją bo pomyślałam o Tobie:-)- przyganiał kocioł garnkowi hi hi.

a mieszkam w okolicach warszawy

MADLEN JAK ZDAZE TO TESTUJE W PONIEDZIALEK JUTRO TERMIN @ CYKLU 26D W NIEDZIELE 27D TAKIE CYKLE MAM OSTATNI COS MI SIE POPIERDZIELIL PRZEZ WIESIOLEK I BYL 28D ALE TERAZ TO CHYBA BEDZIE KROTSZY BO OWU MIALAM NA 12D :blink: NO I WIESIOLKA NIE LYKAM :-p

PIATECZKA JA TEZ MIALAM 18L JAK URODZILAM PIERWORODNEGO :-) I JESTEM DUMNA Z SIEBIE ZE TAKA MLODA;-)A TAKIEGO DUZEGO SYNKA MAM:-)
NO TAK SOBIE POMYSLALAM ZE TO DO MNIE PIJE HE HE

reklama
piąteczka narazie jest ok to dopiero druga doba 23.11 mam wizytę zobaczymy , w poprzedniej ciąży tez brałam luteinę z tego co pamiętam to 3m-ce i bylo ok.

Roszpunka dziękuję a ja trzymam &&&&&& za Was :-)

Teraz ja o sobie :
Mam 30 lat :szok:
Mając 22lata zakończyłam edukację i poszlam do pracy bo mnie do tego zmusiło życie, znalazlam pracę jako asytsentka stomatologa i tak do dzisiaj w tym siedzę, w tym roku wznowiłam edukację w kierunku w którym obecnie pracuję. Za mąż wyszłam mając 25 lat i po miesiącu już byłam w ciąży ale niestety ciąża się nie utrzymąła i w 6 tyg. poroniłam, pożniej się okazało,ze njaprawdopodobniej przyczyną była torbiel na jajniku. Rozpoczełam leczenie aby torbiel się wchloneła ale nic nie pomagalao a torbiel rosła i urosła do wymiarów 9cmx6cm no i zakwalifikowano mnie na laproskopie. Zabieg się udał ale okazalo,że to był potworniak naszczęście bez komórek złośliwych. Po trzech miesiącach od zabiegu zaszlam w ciąże i urodzilam Igorka :-) i po porodzie 16 godzinnym powiedziłam nigdy więcej :sorry2:

Po 4 latach i 3 misiącach postanowiliśmy ,że czas na drugie dziecko no i się udało za 1 starniem:tak: i narazie chodze do pracy,szkoły i nie wiem jak się nazywam jak wieczorem usiadę na kanapie :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry