reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anusia w takim razie jesteśmy na tym samym etapie :happy: a skoro ma być przezroczysty to jeszcze nic straconego. kiedy masz termin @?? ja 6 grudnia i właśnie postanowiłam napisać list do św. Mikołaja, żeby zamiast @ przyniósł mi II :happy: ale dawno tego nie robiłam i nie bardzo wiem co z tym listem później zrobić... ;-) może wy jestescie bardziej zorientowane??

szkoda, że zagubiona się zagubiła i nie wstawia tabelek już, bo trudno się zorientować kto co kiedy :-(

reklama
Roszpunka - ja chowałam listy na parapecie za kwiatkiem, dopóki nie przyłapałam mamy :-D:rofl2:

mnie coś kuje w brzuchu i się martwię :-( ...ból nisko w okolicach jajników

suonko:-:)-(ale kolejny cykl kolejna nadzieja!!!kurcze brakuje tutaj ilonki;-(
co do polowan to moj brat i tato sa mysliwymi ale ja za dziczyzna nie przepadam....ale sami mysliwi sa bardzo fajni;-)ostatnio byłam na "huberta"i super towazystwo jest mozna sie było pośmiać

lorelain moze owulka sie zbliża????

Agnieszka - hihi owulka to już dawno była ;-)

o to ja bardzo poproszę o dołożenie mnie do tabelki! ... też jestem ciekawa jak teraz czasowo będą wyglądały testowania bo ciężko wszystko spamiętać :happy:

lorelain czyli jest szansa że dziś owulka. oby żołnierzyki twojego mężusia przetrwały te dwa dni przez które się oszczędzaliście :tak: będzie córcia jak ta lala :)

No chyba że mi się coś pomyliło z tą twoją owulacją, tracę już rachubę.... Tabelka is WANTED! kto się podejmie za zagubioną Zzagubioną???

jak dla mnie to może być za kwiatkiem, żeby tylko Miko przeczytał i przyniósł mój wymarzony prezencik :-D

Ostatnia edycja:
wrzucam fajny kawał

Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi:
- Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół.
Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to:
- Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia.
Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce.
Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta:
Jasiu: - Kup pan misia.
Facet : - Spadaj chłopcze.
Jasiu: - Bo będę krzyczał.
Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho.
Jasiu: - Oddaj misia.
Facet: - Nie oddam.
Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał.

Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia:
- Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj!
Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi:
- Ja w sprawie Misia...
- Spier..... już nie mam kasy!

Roszpunka - my mieliśmy przytulanka od 7 dc do 10 dc bez przerwy a owulkę miałam od samego rana 13 dc

Ostatnia edycja:
Tezbym chciala taki slodki prezent:-) na mikolaja otrzymac w postaci dwoch kreseczke jak nie jedna z nas badzmy czujne mikolaj juz niebawem wpadnie lub zapuka do nas z taka super nowina i prezentam , mysle ze zadna z nas z kolerzanek nie pogardzilaby takim super prezentem od mikolaja , :-):-):-)

reklama
o proszę, spodobał ci się mój prezencik! dobrze, nie będę świnka, podzielę się i z tobą anusia ;-) i widzę moja droga, że ty też z tych okolic. więc razem z lorelain spotykamy się na potrawkę indyjską jak tylko wszystkie trzy będziemy miały brzucholki ;-):-):-D

Trzeci cykl intensywnie, z tym że od roku się nie zabezpieczam, jedynie sporadyczny celibat stosowaliśmy w niebezpiecznym okresie.
Pod koniec tygodnia owulka, mężuś w czwartek wraca i do roboty :-D

Ostatnia edycja:
Do góry