reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAJ BOBO ILONKA MA COS Z NETEM PISZE POD SWOIM WYKRESEM
JA SWOJE STARANKA MUSZE ROBIC PO CICHUTKU BO MEZUSIOWI SIE ROZMYSLILO;-) ZAJSC W TAKA CIAZE Z ZASKOCZENIA HA HA :sorry:ALE JAK BEDA II KRESECZKI TO MEZUS NAPEWNO SIE UCIESZY :happy::happy::happy:

ROZIU JA PRZEPLAKALAM 3 DNI JAK MEZUS OZNAJMIL ZE TEN CYKL CO SIE TERAZ NIE UDAL BEDZIE NASZYM OSTATNIM:-(TYLE ZE TO MOZE BYC OSTATNI JEGO NIE MOJ ;-)JA MAM MOZE LEPIEJ BO SIE NIE ZABEZPIECZAMY I ZAWSZE MOGA MI SIE DNI POMYLIC;-)ZROBIC Z PLODNYCH NIEPLODNE I WTEDY PLEMNICZKI ZNAJDA SIE TAM GDZIE POWINNY SIE ZNALESC:-)ALE CICHO SZA :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
roza ja jestem na zwolnieniu ale nie ciazowym jeszcze ciazowe bede miala od 17.11 u mnie z przeziebieniem jest ciezka sprawa bo ja mam problemy z plucami wiec takie przeziebienie moze byc niebezpieczne no ale jestem dobrej mysli i robie co moge by mi przeszlo ;-)

losiczka trzymam &&&&&&&&& i czekam na wiadomosc o II :-)

losiczka- no u mnie niestety @ trwa tydzień- konkretne krwawienie okolo 4ech dni, a później sie kończy przez kolejne 3 dni plamieniem. gin mówił że przy jednym jajniku to normalne, więc nie przejmuję się, chociaż powolutku zaczynam się wkurzać, że tyle czasu zmarnowane... :)

a Tobie poniekąd zazdroszczę tego kombinowania.

szczerze mówiąc nie wiem tak do końca czy naszych staran nie przelożyc na przyszły rok, bo troszkę się sprawy pokichały, ale... musze jeszcze to wszystko przemyśleć, ale dolina pozostaje... :(

losiczka dzis mam wezwanie do zusu na komisje bo wg nich sciemniam z L4 i tak sie boje ze z nerwow to ja tam urodze im hihi a tak serio to tak sie denerwuje ze mi zabiora L4 ze mam bole brzucha no wszystko z tych nerwow mi dolega a nie potrafie sie nie denerwowac :-(

Karolina to rzeczywiście długi okres. Może nie trzeba będzie przekładać starań:-)

Bobo no to ładnie z tą komisją, nie denerwuj się tak bardzo, chociaż...ja bym się wściekła

reklama
cześć kochane

nadgoniłam wasze weekendowe posty i teraz juz jestem na bieżąco.

viola na filmie nie byłam ale bardzo chciałabym iśc. niestety u nas w mieście jest na rzaie tylko takie małe kameralne kino i póki co nie ma jeszcze Listów do M. kino w galerii ma się otworzyc dopiero wiosną. a do Poznania to nie mam kiedy jechać. tak więc czekam i na pewno pójdę.

suonko przykro ze @ przyszła. ale mam nadzieje że ten nowy cykl bedzie twój

losiczka ty tam kombinuj aby męża dorwać i niech będzie ta ciąża z zaskoczenia

agnieszka odpisałam ci pod wykresem. wg mnie granica wyzszych tempek na 15 dc ale zapytaj moze kogos bardziej doświadczonego

u mnie owulka powina byc dzisiaj ale jakos ten cykl dziwny. więc juz nie wiem co i jak. jak mawia ilonka boboseksiki były i mam nadzieję że przyniosą II krechy. a jak nie to wznowimy staranka za miesiąc.

Ostatnia edycja:
Do góry