reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina trzymaj się cieplutko i wracaj do nas jak trochę uporządkujesz swoje sprawy. będzie dobrze. po burzy zawsze wychodzi słońce :-D

agnieszka wydaje mi się że tak powinno byc na wykresie. ale co znaczy ta druga linia to ja tez nie wiem

reklama
Wrocilam z komisji :-)
Polazlam do ZUSu a tam pani mi mowi ze mam isc do lekarza orzecznika na 3 pietro. No to ja juz zalamka bo przez moja chorobe mam slabe pluca szybko sie mecze no i jeszcze ciaza. no ale wlaze z tesciowa i sapiemy obie z tym ze ja bardziej wlazlam tam i jak usiadlam na lawce pod tym pokojem to juz myslalam ze nie wstane. krecilo mi sie w glowie bylam zasapana i myslalam ze zaraz zemdleje. poprosil mnie lekarz wlazlam no i mowie do niego ze mi slabo i ze wody a on popatzyl na mnie wystraszyl sie i wylecial do teciowej ze ma mi wode przyniesc no to poszla i mi przyniosla a ja ledwo dychalam a lekarz byl widac p[rzestraszony. no i on pyta na co L4 mam no to ja mowie ze na sarkoidoze a on ojojoj no to jeszcze ciaza do tego to ciezko. i i tak sobie gadal ja sapalam i mi przedluzyl :-) trafilam na naprawde super lekarza takiego ludzkiego. powiedzial zebym sobie teraz ciazowe papiery zbierala jakby znow mnie wzywali i zyczyl zdrowia. naprawde bylam zdziwiona tym ze tak mi sie udalo trafic na naprawde super lekarza.

ide sie polozyc bo jestem padnieta

buziaki :-)

pamela ja miałam takie bóle samych sutków parę razy, jakoś po owulacji. nie wiem skąd one się biorą, ale same przechodzą.

ja kobietki to dopiero jestem poszkodowana, cykle nieregularne, co 30-39 dni w tym roku. w sumie to przez ten rok miałam tylko 8 cykli, a niektóre dziewczyny mają po 15! moja koleżanka ma cykle 26-28dniowe więc ile więcej szans na dzidzię :-(

kochane, z tym listem do Mikołaja to polecam wszystkim. sama na pewno napisze tylko musicie podsunąć pomysł jak go wysłać. :-p czekam na propozycje. w innym wypadku bede musiala schowac go za kwiatkiem jak lorelain :-D

Zzagubiona bardzo proszę o tabelkę. wczoraj szukałam nie wiem ile ostatniej tabelki żeby wkleić ale jakoś nie potrafiłam znaleźć. Pozdrawiam kochana ciebie i twojego Ktosia :happy:

karolina mam nadzieję, że wszystko się u ciebie ułoży kochana, przykro mi, że nas zostawiasz bardzo, miałyśmy chyba razem testować, albo ty chwilkę przede mną :-( ja testuję 6 grudnia, w Mikołaja! któraś jeszcze?

ania czekamy na wieści z niecierpliwością!

Wczoraj wieczorem mężuś się zeźlił, że cały czas wspominam o bejbiku, więc ja, uparta oślica oznajmiłam że nie będę już więcej wspominać na ten temat! a ja nie rzucam słów na wiatr :-) teraz zostaniecie mi tylko wy do czytania marudzenia :laugh2: a on niech sam sobie myśli i żyje w niepewności :p już dziś dzwonił i wspominał na temat dzidzi to mu powiedziałam, że nie wiem o czym mówi:laugh2: ;-)

bobo no to dobrze ze taki fajny lekarz ci sie trafił!!!!a tak sie martwiłąś!!!najwazniejsze ze wszystko ok jest!!!a jak tam przed weseliskiem???stresujesz sie cos czy nie???

..............anaber.....................30...............08.11.....................1.............
..............losiczka72................39...............13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24...............13.11....................4..............
.................lilian......................26................14.11....................3.............
...............nosotros.................27................17.11....................3.............
..............marysia77................34................18.11.....................2............
...........agnieszka_dk.............23................25.11....................3.............
................ilona24..................24................26.11....................4.............
.................KatyB...................30................26.11...................12...........
.............agnes2704..............29................28.11....................4.............
.............Roszpunka...............25................02.12....................3............
..............Karolekk..................30...................???.....................1..............
............piąteczka...................31...................???.....................1..............
................MałaMi...................25...................???....................5?.............
.............ada6.1984................27...................???....................3?..............
..............Dzoana.a.................29...................???....................3?..............
...........justynka7177..............24...................???....................2?..............
.............Tymuniek...................27...................???....................4? .............
.............karol_in-a..................28....................???...................6?..............

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.......13......10 .05.12..........
..........ViolaPop..................35........26.08.2 011......10.......01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2011 ......10.......03.06.12..........
.......katrina115..................??...............??..............10.............???............
..........pola.........................??...............??..............8..............???............
......Bobofrutek..................27........03.09.2011........9........10.06.12..........
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........7..........??????............
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........5.........08.07.12..........
.......bietka84....................27........02.10.2011........5.........04.07.12..........

pozwoliłam sobie zasięgnąć tabelke zagubionej aby nie trzeba było szukać jak cos sie zmieniło dajcie dane to zmienie

LOSICZKA 72 39L TERMIN @ 8 12 5 CYKL JAK SIE UDA;-)

KAROLINKO NIE UCIEKAJ OD NAS RAZEM DAMY RADE :-):-):-)
BOBO TO NAPRAWDE SUPER ZE TAK SIE ULOZYLO :happy::happy::happy:
ROSZPUNKA :-)

Witajcie perełki moje słodkie :-D:-D
losiczka ja trzymam kciuki aby przechytrzyć mężulka, w koncu jestes tylko człowiekiem wiec masz prawo sie pomylić i pomylić dni płodne z niepłodnymi hehe :) powodzenia kotuś :*
Bobo- jestem, raz na pare dni mi sie BB załączy wiec szybko pisze ale zeby sie cofnąć pare stron nie mam szans :( ale jak ktoś chce napisać do mnie to prosze pisać wiadomośc na mojej stronie z wykresem:p odpiszę zawsze bo tylko ta strona i czasem FACEBOOK sie załączy :)
super ze trafiłaś akurat na normalnego lekarza który rozumiem wszystko !!!!!!! :-D
Karolina szkoda, ale my tu czekamy na Ciebie, wiec szybciutko poukładaj sobie sprawy i wracaj do NAS !!!!!!!!!!!!!

U mnie prawdopodobnie wczoraj była owulka ( mam nadzieje) ale jutro sie okaze, bo dziś skoczyła tempka i jak jutro jeszcze podskoczy to bedzie super, nie próżnowaliśmy wiec liczę ze bedzie dobrze, no i trzeba zacząć brac luteine juz :) i pozostaje czekać!!!!!!!!!!!!!!!! czyli boboseksy sie skonczyły , :laugh2:
wszystkie kobietki ściskam bardzo mocno, jestem z Wami myslami codziennie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
i przepraszam ze nie piszę kazdej z osobna ale nie mogę stron cofnąć :(((((((( wybaczcie mi, a jak sie wkurzę to wykopie ten laptop bo mam juz go dość :( sama nie potrafie sformatować dysku buuuuuuuuuuu.....:(((((((((((

BUŹKA ::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
Cześć dziewczyny :)

Agnieszka
- bardzo ładnie proszę o dopisanie mnie do tabelki. Termin @ 23 listopad. Cykl starań 1. Wiek 25

ale się wkurzyłam ... nadrobilam wszystko, ładnie zaznaczyłam cytowanie i wszystko mi się skasowało :crazy: ... postaram się pisać na bieżąco

Ostatnia edycja:
Do góry